MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραχώρηση βεβαίωσης από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες σε μέλη φιλοζωικών οργανώσεων για φροντίδα ζώων

Advertisement

Sponsored by exness

Παραχώρηση βεβαίωσης από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες σε μέλη φιλοζωικών οργανώσεων για φροντίδα ζώων – Σύμφωνα με ανακοίνωση

Για τη διασφάλιση της υγείας και ευημερίας των αδέσποτων ζώων και των ζώων που φιλοξενούνται σε καταφύγια, ενόψει της εφαρμογής μέτρων για την παρεμπόδιση της μετάδοσης του κορωνοϊού, οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες θα χορηγούν στα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και σε εθελοντές σχετικές βεβαιώσεις, με τις οποίες θα διασφαλίζεται η κατ’ εξαίρεση δυνατότητα μετακίνησής τους για σκοπούς φροντίδας των ζώων.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, καλούνται οι αρμόδιοι των φιλοζωικών οργανώσεων όπως γνωστοποιήσουν στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες κατάλογο με ονόματα προσώπων που θα δραστηριοποιηθούν για λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων του Διατάγματος για απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων, όπως αυτό εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να τους εκδοθεί η σχετική βεβαίωση για κατ’ εξαίρεση δυνατότητα μετακίνησής τους.

Αιτήματα για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση από άλλους εθελοντές θα εξετάζονται επίσης από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα επαρχιακά γραφεία των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network