MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρά τις βροχές πενιχρή η ροή στα φράγματα

Advertisement

Sponsored by exness

Δε γεμίζουν τα φράγματα παρά τις βροχές – Περιορισμένη η ροή νερού – Απογοητευτική η εικόνα

Advertisement

Περιορισμένες είναι μέχρι στιγμής οι ροές νερού στα φράγματα για το φετινό υδρολογικό έτος το οποίο αν και ξεκινά τον Οκτώβριο δεν είχε εισρεύσει η παραμικρή ποσότητα νερού τους δυο πρώτους μήνες.

Τις δυο τελευταίες μέρες  εισέρευσαν στο φράγμα του Ασπρόκρεμνου  λιγότερο από 100 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού. Η ποσότητα που είναι αποθηκευμένη στο φράγμα αυτό που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Κύπρου, συνολικής χωρητικότητας 52 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού είναι 18 εκατομμύρια που αντιστοιχεί στο 35% της πληρότητας του σε σχέση με το 65% της πληρότητας του φράγματος πέρσι την ίδια μέρα.

Συνολικά στα φράγματα της Πάφου και της Πόλης Χρυσοχούς εισέρευσαν τις δυο τελευταίες μέρες λιγότερο από 150 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού ενώ η συνολική χωρητικότητα των 8 φραγμάτων της επαρχίας Πάφου ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

Η σημερινή πληρότητα  όλων των φραγμάτων της επαρχίας Πάφου δεν ξεπερνά το 30% σε σχέση με 60% της περσινής αντίστοιχης περιόδου.

Η εικόνα είναι ακόμη πιο απογοητευτική στα υπόλοιπα φράγματα της Κύπρου στα οποία επίσης οι εισροές νερού τα τελευταία 24ωρα, παρά τις βροχές , είναι περιορισμένη με τις πληρότητες των φραγμάτων να είναι σε κάποια μηδενική και σε κάποια άλλα μέχρι και 30% της πληρότητας τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network