MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παρά την απόφαση ΔΗΚΟ για τη Μέσα Γειτονιά, υποψήφιος Δήμαρχος ο Κωνσταντινίδης

Advertisement

Sponsored by exness

“Ανεκδιήγητα” θεωρεί τα όσα έγιναν χθες στη “δήθεν”, όπως τη χαρακτηρίζει, διαδικασία επιλογής υποψηφίου στο ΔΗΚΟ, δηλώνει ο εκ των υποψηφίων της εσωκομματικής διαδικασίας Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ο οποίος παρά την απόφαση του κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Μέσα Γειτονιάς Δώρου Αντωνίου, δεν αποσύρει το ενδιαφέρον του και την υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.

Advertisement

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρει ότι “μετά τα όσα ανεκδιήγητα επισυνέβησαν κατά τη δήθεν διαδικασία επιλογής υποψηφίου στο ΔΗΚΟ, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, η ανάγκη για μια υποψηφιότητα μακριά από κομματικές συναλλαγές και ιδιοτελή προσωπικά ανταλλάγματα, γίνεται σήμερα ακόμα πιο επιτακτική”.

Σε αυτή την “καταβαράθρωση της εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι των κομμάτων”, συνεχίζει, γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό να υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις και καθαρές διέξοδοι στο δημότη- πολίτη, “που για ακόμη μια φορά, κάποιοι επιμένουν να πληρώνει πάντα εκείνος το λογαριασμό της δικής τους ιδιοτέλειας “.

“Δεν μου αφήνεται άλλη επιλογή”, αναφέρει ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης, “από το να κρατήσω την υποψηφιότητα μου ζωντανή, ως τη μόνη προοπτική σε όσους κουράστηκαν, ενοχλούνται και άρχισαν να απεχθάνονται  όλα αυτά”.

Για το λόγο αυτό, προσθέτει, συνεχίζει ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, “παραμένοντας αταλάντευτα συνεπής στο όραμα μου, να ξεφύγει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς από την αδράνεια που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, να γίνει ένας Δήμος υπεύθυνος και συγκροτημένος, ένας Δήμος κοντά στους δημότες του, ένας δήμος που να ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της ποιότητας και τη διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρει”.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network