MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάνω από 2000 συμμετέχοντες στην καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Advertisement

Sponsored by exness

Πάνω από 2000 καρναβαλιστές στην καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι – Αναμένονται πέραν των 20.000 θεατών – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Με τη συμμετοχή πέραν των δύο χιλιάδων καρναβαλιστών σε ομάδες και άρματα και με χιλιάδες επισκέπτες κορυφώνονται εκδηλώσεις για το καρναβάλι Αμμοχώστου που φιλοξενείται από τον Δήμο Παραλιμνίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου.

Advertisement

Η κορύφωση θα γίνει με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής στην οποία αναμένονται πάνω από 20 χιλιάδες θεατές.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Β’ Δημοτικό Παραλιμνίου (χώρος συγκέντρωσης ομάδων και αρμάτων) και θα διέλθει διαμέσου της λεωφόρου Πρωταρά και της πλατείας Αγίου Γεωργίου. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες καρναβαλιστές με πεζοπόρες ομάδες και άρματα θα συμμετάσχουν ενώ αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Την παρέλαση θα ανοίξει ομάδα κανταδόρων αποτελούμενη από τη Μαντολινάτα Δήμου Παραλιμνίου και στη συνέχεια το άρμα του Βασιλιά και της Βασίλισσας με θέμα “Musical Carnival”.

Το φετινό «βασιλικό ζεύγος» αποτελείται από τη χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Σιοπαχά, η οποία εκπροσωπεί την κοινότητα Φρενάρους, και τον μουσικό και ερμηνευτή Κώστα Φλουρέντζου, ο οποίος εκπροσωπεί την Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλλων».

Στο μεταξύ κατά την καρναβαλίστικη παρέλαση τμήματα του οδικού δικτύου θα παραμείνουν κλειστά».

Συγκεκριμένα, από τις 10:00 το πρωί θα κλείνουν τμηματικά μέρη και παρόδοι της λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Γρίβα Διγενή καθώς και η οδός Αγίου Γεωργίου με τις κάθετες παρόδους. Από τις 12:30 το μεσημέρι θα παραμείνει κλειστό μέρος της λεωφόρου Πρωταρά (από το πρατήριο βενζίνης ΕΚΟ) προς δυτικά προς την Αγίου Γεωργίου και μέχρι τις συμβολές των οδών Γρίβα Διγενή και Τάσου Μάρκου.

Οι προαναφερθείσες οδοί θα ανοίγουν για τη διέλευση οχημάτων σταδιακά και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καθαριότητάς τους από τα συνεργεία εργατών και καθαριότητας του Δήμου Παραλιμνίου.

Κλειστά, επίσης, θα παραμείνουν τμήματα των οδών Ακροπόλεως, Αγίου Δημητρίου, Αντώνη Παπαδοπούλου, Δήμητρας, Εφέσου, Μακαρίου Γ’, Μακαρίου Β’, Συρακουσών, Κωνσταντίνου Κοτζιάπασιη, Σωκράτους και πάροδοι του δρόμου από τον οποίο θα περάσει η παρέλαση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network