MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάνω από 2 χιλιάδες οι αιτήσεις για αποπληρωμή κοινωνικών εισφορών με δόσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Εφθασαν τις 2.369 οι αιτήσεις για αποπληρωμή κοινωνικών εισφορών με δόσεις – Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας

Advertisement

Σε 2.369 ανέρχεται ο αριθμός των αιτήσεων για αποπληρωμή με δόσεις ληξιπρόθεσμων Κοινωνικών Εισφορών που έχουν υποβληθεί την περίοδο από 23/8/2016 μέχρι 22/9/2016, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όλες οι αιτήσεις έχουν εξεταστεί.

Από αυτές, 1.856 έχουν εγκριθεί και έχει αρχίσει ήδη η ταχυδρόμηση των εγκρίσεων με το ακριβές ποσό της μηνιαίας δόσης, οι οποίες συνοδεύονται από αναλυτική κατάσταση των οφειλών και έντυπο δήλωσης αποδοχής της εγκριθείσας ρύθμισης.

Όσοι οφειλέτες εγκρίθηκαν θα πρέπει μέχρι την 31 Οκτωβρίου 2016 να υποβάλλουν στο πλησιέστερο Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δεόντως συμπληρωμένη τη σχετική δήλωση αποδοχής της εγκριθείσας ρύθμισης και να καταβάλουν την πρώτη δόση.

Για τις υπόλοιπες αιτήσεις απαιτούνται επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις, για τις οποίες οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Πρόσθετα με τις πιο πάνω αιτήσεις έχουν ήδη εξεταστεί και 1.721 αιτήσεις που υποβλήθηκαν την περίοδο 1/8/2016 – 22/8/2016 και ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που εξετάστηκαν ανέρχεται στις 4.090 σε σύνολο 5.400 αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network