MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάνω από 120 οικίες υπέστησαν ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεπερνούν τις 120 οι οικίες που υπέστησαν ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε τις περιοχές Αγίων Τριμιθιάς και Παλαιομετόχου – Συνεχίζεται αύριο η καταγραφή των ζημιών

Advertisement

Πέραν των 120 οικιών υπέστησαν ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής της περιοχές Αγίων Τριμιθιάς και Παλαιομετόχου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη τα συνεργία της Επαρχιακής Διοίκησης κατέγραψαν μέχρι τις πέντε το απόγευμα σήμερα τις ζημιές σε 81 κατοικίες, 46 στους Αγίους Τριμιθιάς και 35 στο Παλιομέτοχο.

Οι καταγραφές των ζημιών δεν ολοκληρώθηκαν και θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί στις περίπου 40 κατοικίες που υπολείπονται.

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα προωθηθεί άμεσα η παραχώρηση οικονομικής βοήθειας, υπό τη μορφή προκαταβολής, μέχρι €2.000 στους πληγέντες. Μόλις ολοκληρωθεί η απογραφή των ζημιών οι επηρεαζόμενοι μπορούν να προχωρήσουν με τις απαραίτητες ενέργειες για επιδιόρθωσή τους.

Θα υποβάλει Πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο με την οποία θα ζητείται η παραχώρηση άμεσης οικονομικής βοήθειας, ως πρώτο μέτρο ανακούφισης των πληγέντων.

Το κοινό πληροφορείται ότι, ως σημείο επαφής για τους πληγέντες έχει ορισθεί από την Επαρχιακή Διοίκηση ο οικείος Κοινοτάρχης, στον οποίο οι πληγέντες θα πρέπει να αποταθούν για να προσκομίσουν τα στοιχεία τους και να συμπληρώσουν τα αναγκαία έντυπα.

Οι πληγέντες που έχουν ασφαλιστική κάλυψη, καλούνται να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες τους, για την εκτίμηση της ζημιάς και από αυτές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network