MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάνω από 10 φωτιές μόνο στη Λεμεσό. Αιτία και πάλι… ο ανθρώπινος παράγοντας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τα περισσότερα περιστατικά σε Λεμεσό και Λευκωσία – Κύρια αιτία ο ανθρώπινος παράγοντας – ΤΙ δήλωσε στην Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν η κύρια αιτία για τις πολλές εστίες φωτιών που παρατηρήθηκαν σήμερα σε όλη την Κύπρο και ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Στη Λεμεσό, πάνω από 10 ήταν οι φωτιές για τις οποίες κλήθηκε η Πυροσβεστική προς κατάσβεση ενώ τουλάχιστον 11 ήταν οι φωτιές στη Λευκωσία οι οποίες όμως περιορίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο. Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι από τη φωτιά που ξέσπασε στον Λυθροδόντα.

Και στις άλλες επαρχίες υπήρχαν εστίες φωτιές όμως τα περιστατικά ήταν πιο μεμονωμένα.

Για τις περισσότερες από αυτές τις φωτιές, ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν η αιτία πρόκλησής τους, με τα πιο σοβαρά περιστατικά να παρουσιάζονται στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε στην Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, οι περισσότερες φωτιές προκλήθηκαν από τον ανθρώπινο παράγοντα και πιο συγκεκριμένα από καύσεις κλαδιών και άχρηστων αντικειμένων.

«Δεν μπορεί η Πυροσβεστική να είναι παντού», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεττής, δηλώνοντας ότι «δεν γίνεται με την θερμοκρασία να είναι στους 40 βαθμούς και με τέτοιους άνεμους κάποιοι να καψαλίζουν».

«Πρέπει επιτέλους να δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network