MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάνω από 10.000 Ρώσοι στα κατεχόμενα ψήφισαν για τις προεδρικές εκλογές

Advertisement

Sponsored by exness

Για πρώτη φορά διενεργήθηκαν εκλογές στα «εδάφη της τδβκ», αναφέρει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί

Συνολικά 10.383 άτομα ψήφισαν στα κατεχόμενα για τις εκλογές που διεξήχθησαν στην Ρωσία στα μέσα Μαρτίου για την ανάδειξη Προέδρου.

Advertisement

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί έγραψε χθες ότι αυτός ο αριθμός ψήφισε στην κάλπη που στήθηκε στα κατεχόμενα, ενώ 42.833 ψηφοφόροι ψήφισαν στην κάλπη που στήθηκε στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ενώ η νίκη και στις δύο κάλπες πήγε στον νυν πρόεδρο Πούτιν, οι ψήφοι για τον Πούτιν στις κάλπες του ψευδοκράτους ήταν 10 μονάδες κάτω από τον μέσο όρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξασφάλισε ποσοστό 77% στη κάλπη στα κατεχόμενα, περίπου 10% χαμηλότερο από το μέσο όρο των γενικών εκλογών, ενώ το ποσοστό των ψήφων που έλαβε στην κάλπη στην Κυπριακή Δημοκρατία ήταν 86%.

Η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει πολύ σημαντική εξέλιξη το γεγονός ότι για πρώτη φορά διενεργήθηκαν εκλογές στα «εδάφη της τδβκ» – όπως αναφέρεται στο ψευδοκράτος – μια άλλης χώρας, εκτός από την Τουρκία και γράφει ότι η εξέλιξη αυτή, αποτελεί ένα από τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Ρωσία στις σχέσεις της με το ψευδοκράτος το τελευταίο διάστημα.

Η ψηφοφορία για τις εκλογές στη Ρωσία διεξήχθη στα κατεχόμενα μεταξύ 5 και 7 Μαρτίου, για 3 ημέρες, στο γραφείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για παροχή προξενικών εργασιών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network