MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

#Paixnidia Exousias: Μιλτής Vs Χριστόφιας… Σημειώσατε Χ!

Advertisement

Sponsored by exness

*Σκέφτηκα αυτή τη βδομάδα να είμαι πιο θετικός άνθρωπος αλλά σε αυτό τον τόπο και να θέλεις να αγιάσεις δεν σε αφήνουν.

Advertisement

Ο Εθνάρχης (όπως και οι υπόλοιποι) Χριστόφιας ήθελε να κερδίσει τις εκλογές και έβαζε τον Μιλτή να αγοράζει παίκτες για να πάρει πρωτάθλημα η Ομόνοια. Τελικά καταχρέωσε την Ομόνοια, διέλυσε την Κύπρο αλλά του έμειναν η σπιταρόνα στην Μακεδονίτισσα και το εξοχικό στο Κελλάκι. Η νομεκλατούρα του κόμματος, η φασιστική λογική ότι μόνο αυτοί είναι σωστοί δημιουργεί προσωπικότητες τύπου Χριστόφια. Να με θυμηθείτε είμαστε μόνο στην αρχή.

Πως έπαιρνε και γιατί τα έργα ο Μιλτής;

Γιατί και πως δόθηκαν λεφτά από την Σύτα για το κτίσιμο Πανεπιστημίου στην Πύλα;

Θυμηθείτε την Λεμεσό και τα έργα 50 εκ. τα χρόνια της παντοδυναμίας του Δημήτρη.

*Τί γίνεται στο Τμήμα Φορολογίας; Πόσοι και ποιοι λειτουργοί έχουν φορολογικούς φακέλους του προέδρου της Δημοκρατίας, της οικογένειας Παπαδοπούλου, του Γιώργου Λιλλήκα και του Αβέρωφ Νεοφύτου; Προσθέστε και τα γνωστά ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών στην Κύπρο που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στον Φόρο Εισοδήματος. Πόσες επιστολές έστειλαν αυτοί οι λειτουργοί σε αυτούς τους κυρίους και τις εταιρίες τους ποιες απαντήσεις πήραν και τι κάνει το τμήμα φορολογίας για να εισπράξει τα χρωστούμενα. Άραγε θα μάθουμε ποτέ;

*Ακόμα τί γίνεται με την λίστα Λαγκάρντ και όλους αυτούς που έβγαλαν εκατομμύρια λίγο πριν το κούρεμα. Τα έλεγξαν ή δεν τα έλεγξαν εκεί στο τμήμα φορολογίας; Οι απαντήσεις προσεχώς…

*Ποιος έπεισε τον Αντρέα Χρίστου να κάνει δεύτερες σκέψεις και να επαναδιεκδικεί την δημαρχία Λεμεσού. Όχι δεν είναι ο Άντρος Κυπριανού αλλά το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ.

*Πόσους είδε και γιατί αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης τους στις προεδρικές ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ. Σχεδόν όλους πλην του Αναστασιάδη. Έτσι κι αλλιώς με τις αποφάσεις του αυτόν θα εκλέξει ξανά.

*Κάποιος να ζητήσει τα έγγραφα που κατέθεσαν οι βουλευτές για το πόθεν έσχες τους. Να δούμε ποιοι μετέχουν σε εταιρίες και πως εκμεταλλεύονται την παρουσία τους στην Βουλή. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

*Ο Νικόλας αποφάσισε να σκληρύνει την στάση του στην Βουλή. Λίγο αργά βαρέθηκε να κάνει το σκαμνί του Αβέρωφ.

*Και όλα αυτά την ώρα που οι δάσκαλοι έχουν αλλάξει τα φώτα στον Καδή. Πέτυχαν τις έκτακτες προσλήψεις κλείνουν και τα σχολεία πριν καλά – καλά ανοίξουν. Αυτό θα πει να σε παίζουν μονότερμα!

* Από την άλλη ο Παμπορίδης με τις ευλογίες Αναστασιάδη ξαπόστειλε το ΓΕΣΥ για το 2020. Δεν μας είπε όμως μέχρι τότε οι ασθενείς τι πρέπει να κάνουν; Που να ξέρει… Αφού ο ίδιος όπως και ο πρόεδρος επιλέγουν και εμπιστεύονται τον ιδιωτικό τομέα… Κάτι ξέρουν…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network