MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

#Paixnidia Exousias: Η περιοδεία της Αντιγόνης σε όλη την Κύπρο!

Advertisement

Sponsored by exness

Με μικρή καθυστέρηση αυτή την εβδομάδα ξανά μαζί για να δούμε τα παιχνίδια εξουσίας των εντεταλμένων δήθεν του λαού να υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον.

Advertisement

Για το τελευταίο μπορεί να γελάσει ακόμα και το παρδαλό κατσίκι. Εσείς δεν ξέρω. Πήγαν στην αρχαία Σαλαμίνα στα κατεχόμενα να παίξουν την αρχαία τραγωδία της Αντιγόνης και άφησαν ξανά άταφο το πτώμα της ειλικρίνειας.   Διόρισε ο Αναστασιάδης την Βασιλείου και τον Προδρόμου για να προωθούν τις «συνευρέσεις» υποτίθεται πολιτιστικές και ουσιαστικά αντί αυτοί να αναδεικνύουν την κατοχή και την καταστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς επιβεβαιώνουν την τουρκική θέση ότι «η ΤΔΒΚ» είναι ισότιμο κρατίδιο με την ετοιμοθάνατη κυπριακή δημοκρατία.

Αντί να παραδεχτούν ότι αυτή είναι η πολιτική τους και αυτά πιστεύουν κρύβονται πίσω από λέξεις που προκαλούν. Ο Τορναρίτης του ΔΗΣΥ και ο Λουκαϊδης του ΑΚΕΛ, βουλευτές της Κυπριακής  Δημοκρατίας περίπου μας είπαν ότι κάνουν αντικατοχικό αγώνα  και ότι είναι τιμή τους που πήγαν.

Αυτός και αν είναι αντικατοχικός αγώνας!  Σκεφτείτε τους Παλαιστίνιους να έκαναν  τα ίδια με τους Ισραηλινούς ή τους Κούρδους με τους Τούρκους. Έχασαν οι λέξεις το νόημα τους. Ο Τορναρίτης και ο Λουκαίδης μαζί αδελφομένοι κάνουν αντικατοχικό αγώνα.

Η κωμωδία στο θεατράκι της νήσου Κύπρου είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα.

Στις δημοτικές θα κλάψει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Τα κόμματα ακόμα νομίζουν ότι τους λαμβάνουν υπόψιν οι πολίτες . Το πολύ πολύ να τρέξουν αυτοί που τους βόλεψε το κόμμα, άντε και δυο τρεις αφελείς που περιμένουν κάτι.  Παρακολουθήστε σκηνικό. Εκανε το ΔΗΚΟ η  ΕΔΕΚ  και το ΑΚΕΛ τριμερή. Φωνάζει ο Λιλλήκας ότι έμεινε απέξω. Και τρέχει αυτός να στηρίξει σχεδόν παντού τους υποψήφιους του ΑΚΕΛ.

Τελικά το ΑΚΕΛ και οι Ακελικοί είναι ο πόθος της γειτονιάς των αρσενικών όταν υπάρχει χήρα.

Βέβαια μιλάμε για τριμερή για κλάματα. Στην Γεροσκήπου υποτίθεται τα βρήκαν και τελικά χώρισαν. Στην Πάφο βρήκαν τον Χρυσόμηλο της ΕΔΕΚ αλλά κανένας δεν τρέχει για την υποψηφιότητα του. Στην Λεμεσό ο Σιζόπουλος δεν θέλει τον Νικολαΐδη επομένως πήγε στον Χρίστου. Ο Νικόλας δεν ξέρει ή δεν τολμά να πει τι θέλει και πήγε με τον Χρίστου. Ο Λιλλήκας πήγε εδώ και καιρό με τον Χρίστου αλλά έχει θέμα με την βάση του κόμματος. Στην Λάρνακα το ΔΗΚΟ πάει με τον Μιχαηλίδη και το ΑΚΕΛ με τον Βύρα. Στους μικρότερους δήμους γίνεται το έλα να δεις. Όλοι εναντίον όλων και οι ηγεσίες των κομμάτων νομίζουν πως έχουν λόγο. Για να καταλάβετε στην Λευκωσία η Βαρβάρα ψηφιζει Γιωρκάτζη και ο Γιώργος ψηφίζει τον Ακελικό. Δεν είμαι σίγουρος για την Γιώτα. Μάλλον θα ψηφίσει τον Γιωρκάτζη. Σίγουρα η κυρία Σιζοπούλου δεν θα έχει πρόβλημα. Θα ψηφίσει τον Χρυσόμηλο.

Μην έχετε παράπονο σας ενημερώνουμε άκυρα και άκαιρα για την φαρσοκωμωδία που ζείτε αλλά κάνετε πως δεν γνωρίζετε..

Βγήκε και ο Κουτσοκούμνης παγανιά… Ξεθάρρεψε βλέπετε. Μιλούσε όλη μέρα με τους τ/κ συναδέλφους του στα κατεχόμενα με μετάφραση Μπιριτζί και ξαφνιάστηκε που αντέδρασαν οι κύπριοι γιατί φόρεσε την φανέλα της κατοχικής δύναμης.

Το άλλο λουλούδι πάλι από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Μα ποιος άλλος; Ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο  πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ που είπε στον Πογιατζή του Ρικ το αμίμητο. Οι Έλληνες υποτιμούν τους Κύπριους. Όπως για παράδειγμα οι Λευκωσιάτες υποτιμούν τους Λεμεσιανούς ή ο Πρόδρομος την νοημοσύνη μας.. Καλό υπόλοιπο…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network