MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παιδικά κλάματα κινητοποίησαν γείτονες και αστυνομία στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Τα παιδικά κλάματα κίνησαν τις υποψίες των γειτόνων που κάλεσαν την Αστυνομία – Τρία ανήλικα παιδιά κάτω των 16 μόνα στο σπίτι γιατί οι γονείς τους είχαν… νυχτερινή έξοδο – Κατηγορήθηκαν γραπτώς από την Αστυνομία

Advertisement

Γύρω στις 3 και 40 τα ξημερώματα, κάτοικοι Λεμεσού, ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι από συγκεκριμένη οικία ακούγονταν κλάματα μικρού παιδιού για αρκετή ώρα. Μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι στο εν λόγω σπίτι βρίσκονταν μόνα τους και χωρίς επιτήρηση τρία ανήλικα παιδιά, κάτω των 16 χρόνων και συγκεκριμένα 15, 5 και 2 ετών.

Οι 39χρονοι γονείς τους απουσίαζαν σε νυχτερινή έξοδο και όπως φαίνεται άφησαν τον μεγάλο τους γιο 15 ετών να προσέχει τα άλλα δύο μικρά.

Ακολούθως οι δύο 39χρονοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της εγκατάλειψης παιδιού κάτω των 16 και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είναι γνωστό, ότι παρόμοιες υποθέσεις, γονέων που αφήνουν μόνα στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά τους, για να μεταβούν στην εργασία τους ή αλλού, υπάρχουν πολλές. Κάποιοι μάλιστα ίσως αναρωτηθούν γιατί αυτό είναι κατακριτέο και γιατί χρειάζεται να παρέμβουν οι αρχές, εφόσον τα παιδιά δεν είναι πολύ μικρά. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ωστόσο, η Αστυνομία οφείλει να παρεμβαίνει σε μια προσπάθεια προστασίας των ανήλικων προσώπων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal