MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό Γκιώνη. Αναμένει οδηγίες η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Γενικός Εισαγγελέας θα αποφανθεί κατά πόσον υπάρχει υπόβαθρο για περαιτέρω διερεύνηση

Στέλνουν στη Νομική Υπηρεσία τα στοιχεία Γκιώνη με σημειώσεις οι ανακριτές και αναμένουν οδηγίες – Σε ανοιχτή γραμμή με τις ελληνικές αρχές

Advertisement

Στη Νομική Υπηρεσία αναμένεται να σταλεί ίσως μέχρι την Τετάρτη ο φάκελος με τα όσα κατάφεραν να συλλέξουν οι ανακριτές, μετά που παρέλαβαν και αξιολόγησαν το υλικό που απέστειλε στην Αστυνομία ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Ως γνωστόν, στο υλικό περιλαμβάνονται προσκλήσεις, φωτογραφίες και αντίγραφα αναρτήσεων που στάλθηκαν στον ακτιβιστή από άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times στο φάκελο, οι ανακριτές θα έχουν σημειώσεις για το κάθε κεφάλαιο στο οποίο έκανε αναφορά ο ακτιβιστής, στις 14 σελίδες από τις 47 που απέστειλε και οι οποίες αφορούν την Κύπρο.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, στο υλικό Γκιώνη περιλαμβάνονται αναφορές και σε παλαιότερες υποθέσεις, από τον κατά συρροή δολοφόνο και τις πολιτογραφήσεις, μέχρι το πραξικόπημα και παλαιότερες εγκληματικές ενέργειες.

Εν συνεχεία, ο Γενικός Εισαγγελέας, αφού μελετήσει τον φάκελο θα αποφανθεί κατά πόσον υπάρχει υπόβαθρο για περαιτέρω διερεύνηση.

Στο μεταξύ, η Κυπριακή Αστυνομία παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τις ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα την Αστυνομία Θεσσαλονίκης, που διερευνά την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας μετά και την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για ομαδικό βιασμό της, την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network