MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οξύθυμος 38χρονος γρονθοκόπησε κοινοτάρχη στη Λεμεσό  

Advertisement

Sponsored by exness

Το δρόμο έξω από το σπίτι του, όπου είχε σημειωθεί κατολίσθηση πετρών ήθελε να του καθαρίσει 38χρονος σε χωριό της Λεμεσού το Κοινοτικό Συμβούλιο –  Όταν ο κοινοτάρχης του είπε ότι αρμόδια υπηρεσία για αυτό είναι η Επαρχιακή Διοίκηση του επιτέθηκε – Η Αστυνομία τον συνέλαβε

Advertisement

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομίας οξύθυμος κάτοικος της Επταγώνιας, υπό απειλητικές διαθέσεις πήγε στην οικία του κοινοτάρχη και αφού τον εξύβρισε τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Όταν βγήκε έξω η σύζυγος του για να κατευνάσει τα πνεύματα, την έσπρωξε και αυτή, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Αφορμή για το περιστατικό το καθάρισμα ενός δρόμου. Ο 38χρονος ζήτησε από τις κοινοτικές αρχές να καθαριστεί ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του, όπου είχε σημειωθεί κατολίσθηση βράχων, όταν ο κοινοτάρχης τον ενημέρωσε ότι αρμόδια υπηρεσία είναι η Επαρχιακή Διοίκηση αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Ο κοινοτάρχης και η σύζυγος του μετέβησαν σε γιατρό, όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος φέρει φέρει οίδημα στο πρόσωπο και η δεύτερη εκδορές στο γόνατο.

Μετέπειτα προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο 38χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της επίθεσης με πρόθεση την πραγματική σωματική βλάβη, της απειλής, της δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης ανησυχίας. Όπως επίσης και για τροχαίες παραβάσεις, αφού διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί δεν είναι εγγεγραμμένο και συνεπώς δεν φέρει άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικό ΜΟΤ.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network