MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ούτε τώρα καταχωρείται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η υπόθεση «Ορέστη»

Advertisement

Sponsored by exness

Αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για 8η φορά ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς – Εντοπίστηκαν οι δύο… αναζητείται και η τρίτη κοπέλα που συνομιλούσε μαζί της στο Badoo  

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες της Cyprus Times, o 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Παρασκευή ξανά, με τους ανακριτές να αιτούνται το 8ο διάταγμα της κράτησης  του. Συγκεκριμένα όπως μας αναφέρθηκε,  με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η υπόθεση δεν πρόκειται να καταχωρηθεί ούτε και την ερχομένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανακριτής της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης, κατά τη διαδικασία για ανανέωση του 7ου διατάγματος προσωποκράτησης του υπόπτου, παρουσίασε ξανά τα γεγονότα της υπόθεσης, αιτούμενος την ανανέωση της κράτησης του 35χρονου για άλλες 8 μέρες. Όπως είπε για την υπόθεση έχουν ήδη ληφθεί 700 καταθέσεις, έχουν παραληφθεί 465 τεκμήρια, αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από τα τρία οχήματα του υπόπτου, ενώ θα γίνουν στη συνέχεια και αναγνωριστικές παρατάξεις.

Εξάλλου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι δυο από τρεις γυναίκες με τις οποίες ο «Ορέστης» συνομιλούσε μέσω Badoo και τις οποίες αναζητούσαν οι Αρχές έχουν ήδη εντοπιστεί. Οι ανακριτές αυτήν την στιγμή καταβάλλουν προσπάθειες να εντοπίσουν και την τρίτη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως οι ανακριτές είχαν εντοπίσει ένα νέο email του Μεταξά το οποίο τους οδήγησε σε άλλες συνομιλίες που είχε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος με ακόμα 10 γυναίκες. Οι επτά εξ αυτών εντοπίστηκαν -άλλες στην Κύπρο και άλλες στο εξωτερικό- ωστόσο τρεις γυναίκες αναζητούνταν αφού δεν εντοπίζονταν τα στοιχεία τους στην Κύπρο.

Επίσης, αναμένεται να καταχωρηθεί αγωγή κατά της δημοκρατίας για αμέλεια εκτέλεσης αστυνομικού έργου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας από το δικηγόρο του συζύγου της 36χρονης Livia και πατέρα της 8χρονης Elena, θύματα των όσων φρικτών παραδέχθηκε ο 35χρονος Ίλαρχος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network