MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ούτε τις στοιχειώδεις αποστάσεις… Ο ένας δίπλα στον άλλον στον παραλιακό της Λάρνακας (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζουν να καταγράφονται εικόνες συνωστισμού σε διάφορες περιοχές της Κύπρου και κυρίως στις παράλιες πόλεις ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος

Οι εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του Πρωταρά, οι αντιδράσεις των αρμόδιων Υπουργών και οι καταγγελίες που ακολούθησαν από την Αστυνομία καθώς και τα «καμπανάκια» που κρούουν οι επιστήμονες υπό το φόβο πισωγυρίσματος φαίνεται ότι κάποιους τους αφήνουν αδιάφορους.

Advertisement

Κόσμος μαζεμένος… πολίτες ο ένας διπλά από τον άλλο, καφετέριες γεμάτες, παράλιες και νυχτερινά κέντρα χωρίς αποστάσεις είναι μερικά από τα όσα καταγράφηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Πάρα τις συστάσεις και τις προειδοποιήσεις φαίνεται πως ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί την έννοια της αποστασιοποίησης και πόσο σημαντική είναι για μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστική η πιο κάτω φωτογραφία που καταγράφηκε πριν από λίγο στην παραλιακή περιοχή της Λάρνακας, με πολίτες να στέκονται ο ένας δίπλα από τον άλλον, χωρίς να τηρούν τις στοιχειώδεις αποστάσεις, παρά τις συνεχείς συστάσεις των ειδικών.

Αν και οι φετινές εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό ακυρώθηκαν, αρκετοί ήταν αυτοί που μαζεύτηκαν στην περιοχή των Φοινικούδων.

Όπως πληροφορούμαστε στο σημείο βρίσκεται και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network