MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ουσιαστικό μας μέλημα η προστασία των υγροτόπων, αναφέρει ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Advertisement

Sponsored by exness

Ουσιαστικό μας μέλημα η προστασία των υγροτόπων, αναφέρει ο Πρόεδρος ΑΛΚ – Όσα ανέφερε  σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος και το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ακρωτηρίου

Το μήνυμα ότι η προστασία των υγροτόπων αποτελεί ουσιαστικό μέλημα της Αρχής Λιμένων Κύπρου, έστειλε ο Πρόεδρος της, Αντώνης Στυλιανού, στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων.

Advertisement

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΛΚ, ο κ. Στυλιανού παρευρέθηκε, την Τετάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος και το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ακρωτηρίου, στο αναβαθμισμένο πτηνοπαρατηρητήριο της λίμνης Μακριά, στο Ζακάκι.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, προστίθεται, έχει ήδη συμβάλει στις διαδικασίες προστασίας του υγροτόπου της λίμνης Μακριά, με παροχή ογκόλιθων για προστασία των προσβάσεων.

Όπως δήλωσε στην εκδήλωση ο Αντώνης Στυλιανού, «η προστασία των υγροτόπων του τόπου μας αποτελεί ουσιαστικό μέλημα όλων μας και η Αρχή Λιμένων Κύπρου, ως ο άμεσα πρώτος γείτονας του υγροτόπου της λίμνης Μακριά, επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συνεχείς προσπάθειες προστασίας του, τόσο από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και τις αφειδώλευτες δράσεις των περιβαλλοντικών οργανώσεων, το έργο το οποίο χαιρετίζεται και είναι μείζονος σημασίας».

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Αρχή Λιμένων Κύπρου ανέλαβε πρωτοβουλία σύγκλησης συνάντησης με ενδιαφερόμενους φορείς, ούτως ώστε να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στις διαδικασίες προστασίας του υγρότοπου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network