MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΟΣΙΚΑ: Ανασταλτικός παράγοντας οι καιρικές συνθήκες για επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής

Advertisement

Sponsored by exness

Oι καιρικές συνθήκες δεν έχουν συμβάλει στην επισκεψιμότητα των επιχειρήσεων εστίασης με την επανέναρξη της λειτουργίας τους, την 16η Μαρτίου του 2021

Oι καιρικές συνθήκες δεν έχουν συμβάλει στην επισκεψιμότητα των επιχειρήσεων εστίασης με την επανέναρξη της λειτουργίας τους, την 16η Μαρτίου του 2021, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ( ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν βοηθήσει και οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν μπόρεσαν να εργαστούν.

Ο Πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Υγείας και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων για την παρέμβαση τους σε σχέση με την τροποποίηση για διόρθωση των μέτρων. Επίσης ευχαρίστησε και τον Υφυπουργό Τουρισμό Σάββα Περδίο που χτες ανταποκρίθηκε και προχώρησε στην ενημέρωση των οργανωμένων φορέων για τους τρόπους και τις διαδικασίες που θα διεξάγονται οι έλεγχοι στα κέντρα αναψυχής από πλευράς του Υφυπουργείου Τουρισμού και ταυτόχρονα  συνέβαλε στην επίσπευση της συζήτησης του θέματος για πλήρη έναρξη των εργασιών των κέντρων αναψυχής και διαμόρφωση των νέων πρωτοκόλλων ούτως ώστε σιγά σιγά η επισιτιστική βιομηχανία να εισέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας.

Ο κ. Θρασυβούλου κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες, αλλά και το κοινό να τηρήσουν αυστηρά τα πρωτόκολλα το Σαββατοκύριακο που φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι υποβοηθητικός, να βγει και να επισκεφτεί τα κέντρα αναψυχής με ασφάλεια και με προσοχή.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως η αγορά είναι πολύ μουδιασμένη στα κέντρα αναψυχής και η διακίνηση παρατηρείται από πελατειακό κοινό νεαρότερης ηλικίας. Στόχος της Ομοσπονδίας σημείωσε είναι η σταδιακή επαναλειτουργία και άλλων κέντρων αναψυχής.

Ευχήθηκε τέλος όπως οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν γιατί ειδάλλως, όπως εξήγησε, η ΟΣΙΚΑ θα ζητήσει να υπάρξουν διαφοροποιήσεις του πρωτοκόλλου από την επιδημιολογική ομάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network