MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όσα ομολόγησε ο Μεταξάς για το φόνο της μικρής Sierra… Την έριξε στη λίμνη γιατί ήταν «παραμυθένιο το τοπίο»

Advertisement

Sponsored by exness

Με τους ανακριτές να οδηγούν τον Νίκο Μεταξά ενώπιον Δικαστηρίου για μία ακόμη φορά με 7 φόνους και μία καταγγελία για βιασμό να τον «βαραίνουν», οι πληροφορίες που έρχονται στο φως δε σταματούν να προκαλούν συγκλονισμό.

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου, ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές στις 25 Απριλίου, ότι αυτός σκότωσε και την 6χρονη Sierra, κόρη της Mary Rose, το άψυχο σώμα της οποίας ακόμα αναζητείται στα νερά της Λίμνης Μεμί στη Ξυλιάτο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος όταν ζήτησε χαρτί από τους ανακριτές για να καταγράψει τα εγκλήματα του, αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Μάλιστα φέρεται να είπε στους ανακριτές της υπόθεσης, ότι ο λόγος που έριξε το άψυχο κορμάκι της μικρής στη λίμνη Μεμί, ήταν για να βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο.

Πάντως αν και αρχικά ο 35χρονος Μεταξάς ισχυρίστηκε ότι η 6χρονη ξεψύχησε από εισρόφηση εμεσμάτων, κατά την προηγούμενη διαδικασία για προσωποκράτηση του ενώπιον του Δικαστηρίου είχε αναφερθεί ότι στην κατάθεση του την 25η Απριλίου, «κατέγραψε τους φόνους όλων των θυμάτων, σύνολο εφτά» .

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεταξάς ανακρινόμενος αρνείται την καταγγελία για βιασμό, στην οποία προέβη αλλοδαπή κοπέλα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network