MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όσα ισχυρίστηκε ο 9χρονος μαθητής που κατήγγειλε επίθεση στη Λεμεσό. Ένταλμα σύλληψης για τον δάσκαλο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό διερεύνηση η καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά εκπαιδευτικού στη Λεμεσό σε βάρος 9χρονου μαθητή – Όσα ισχυρίστηκε ο μαθητής σε οπτικογραφημένη κατάθεση του στην Αστυνομία – Ενήμερος ο Υπουργός Παιδείας για το θέμα

Advertisement

Κάτω από το μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει τεθεί η καταγγελία στην οποία προέβη ο παππούς 9χρονου μαθητή Δημοτικού Σχολείου της Λεμεσού, αναφορικά με επίθεση που ισχυρίζεται ο μαθητής ότι δέχτηκε από τον δάσκαλο του χθες.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 9χρονος παραπονέθηκε στον παππού του -που είναι και ο κηδεμόνας του- για το συμβάν και εν συνεχεία ο παππούς του μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου και κατήγγειλε το συμβάν. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μικρό τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα καρούμπαλο.

Το πρωί, ο 9χρονος μαθητής έδωσε οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν στην αίθουσα διδασκαλίας. Είπε ότι είχε παραπονεθεί νωρίτερα για πόνο στο κεφάλι και ως εκ τούτου του έδωσαν σακούλι με πάγο για να βάλει στο κεφάλι του. Όταν μέσα στην τάξη παραπονέθηκε ότι πάγωσαν τα χέρια του, ο δάσκαλος -σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του- πήρε τον πάγο και τον πέταξε. Ο μαθητής αντέδρασε λεκτικά. Συγκεκριμένα ο 9χρονος παραδέχτηκε ότι έβρισε και ισχυρίζεται ότι ο δάσκαλος τον οδήγησε εν συνεχεία σε γραφείο που βρίσκεται δίπλα από την τάξη και εκεί τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο μαθητής ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο δάσκαλος του τον απείλησε για να μην μιλήσει σε οποιονδήποτε για το συμβάν.

Τα μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένεται να λάβουν κατάθεση και από τον δάσκαλο σε σχέση με το συμβάν.

Σε βάρος του δασκάλου -που αρνείται ότι άσκησε βία σε βάρος του μαθητή- εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της επίθεσης και πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είναι ενήμερος από χθες βράδυ και ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε έκθεση γεγονότων.

O 9χρονος αναμένεται να εξεταστεί από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network