MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ορίζει ζώνη ασφαλείας η TOTAL γύρω από το γεωτρύπανο στο οικόπεδο 11

Advertisement

Sponsored by exness

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από την TOTAL – Ακτίνα 500 μέτρων από τα εξωτερικά σημεία του πλωτού γεωτρύπανου στο οικόπεδο 11 θα κηρυχθεί Ζώνη Ασφαλείας

Advertisement

Μια ακτίνα 500 μέτρων από τα εξωτερικά σημεία του πλωτού γεωτρύπανου που θα χρησιμοποιηθεί από την TOTAL στο οικόπεδο 11 της Κυπριακής ΑΟΖ προβλέπεται να κηρυχθεί Ζώνη Ασφαλείας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ελλαδική ιστοσελίδα Pronews.

Σύμφωνα με πηγές από την TOTAL που επικαλείται η ιστοσελίδα, «μια ακτίνα 500 μέτρων από τα εξωτερικά σημεία του πλωτού γεωτρύπανου προβλέπεται να κηρυχθεί Ζώνη Ασφαλείας και οτιδήποτε πλησιάσει σε αυτή την ζώνη ή απειλήσει την γεώτρηση, θα αντιμετωπιστεί από τις κυπριακές δυνάμεις ασφαλείας ή από το γαλλικό Ναυτικό που θα κληθεί να συνδράμει, όπως ορίζει ο γαλλικός και διεθνής νόμος».

Σε ερώτημα της ιστοσελίδας αν αυτό περιλαμβάνει και το τουρκικό Ναυτικό, η πηγή ανέφερε επί λέξει όπως τονίζεται στο δημοσίευμα: «Η άδεια της TOTAL για εξερεύνηση του Οικοπέδου 11 είναι απόλυτα νόμιμη και βασίζεται στο διεθνές, ευρωπαϊκό, κυπριακό και γαλλικό δίκαιο. Δεν βλέπουμε τον λόγο που κάποιος θα αμφισβητήσει τη νομιμότητα αυτή».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal