MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Οργισμένος αντί δικαιωμένος»… Σχόλιο του Δημάρχου Πάφου με αιχμές για έφοδο και εντοπισμό ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

«Οργισμένος αντί δικαιωμένος»… Σχόλιο του Δημάρχου Πάφου με αιχμές για έφοδο και εντοπισμό ναρκωτικών – Όσα αναφέρει σε ανακοίνωση

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας για τα ναρκωτικά και τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στην Πάφο.

Advertisement

Οι 4 συλληφθέντες, ηλικίας 44, 24, 42 και 36 ετών οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, στο διαμέρισμα του 44χρονου εντοπίστηκαν 56 συσκευασίες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 101 γραμμαρίων, 18 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων, ρητίνη κάνναβης ενός γραμμαρίου, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και 54 δισκία που πιστεύεται ότι είναι χάπια «Έκστασυ».

Μεικτή ποσότητα ακόμη 40 γραμμαρίων περίπου κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, ανευρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού του διαμερίσματος, ενώ στο διαμέρισμα ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, 164 κοσμήματα, 26 ρολόγια, και εννέα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίους οι δύο τύπου ταμπλέτας.

Επιπλέον, έρευνα διενεργήθηκε στη συνέχεια και στο διαμέρισμα του 24χρονου υπόπτου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 28 κινητά τηλέφωνα, άλλους τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου ταμπλέτας, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και μία συσκευή GPS, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1,200 ευρώ.

«Οργισμένος αντί δικαιωμένος» ο Φαίδωνος

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πάφου τοποθετήθηκε για την υπόθεση εκφράζοντας ικανοποίηση για τις συλλήψεις.

Μεταξύ άλλων, εκφράζει οργή και αφήνει αιχμές για αναποτελεσματική στάση της Αστυνομίας, καθώς όπως τονίζει αγνοούσαν τις εκκλήσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου:

«Σήμερα δεν νοιώθω δικαιωμένος αλλά οργισμένος.

Τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστό στην αστυνομία ότι στο διαμέρισμα στην οδό … στον … όροφο γινόταν εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνον.

Αναγκάστηκα λόγω της αναποτελεσματικής στάσης της αστυνομίας μετά και από κατ΄ ιδίαν ενημερώσεις που έκανα προσωπικά πολλούς μήνες προηγουμένως για αυτά που συμβαίνουν στο διαμέρισμα να βγω δημόσια να μιλήσω αφού αγνοούσαν τις εκκλήσεις μου.

Προσωπικά έχω επίγνωση των κινδύνων όταν ένα δημόσιο πρόσωπο κάνει καταγγελίες εναντίων των εμπόρων ναρκωτικών και των κυκλωμάτων διακίνησης . Ψες τελικά μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε για την συγκεκριμένη περίπτωση έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ΥΚΑΝ και εντόπισαν στο διαμέρισμα αυτό ναρκωτικά και κλοπιμαία αντικείμενα. Συγκεκριμένα Μεθαμφεταμίνη 141γρ.Κοκαινη 3γρ. 54 δισκία έκσταση. Κάνναβη 54,5γρ. Ρητίνη κάνναβη 1γρ.

Μεγάλος αριθμός κοσμημάτων όπως 26 ρολόγια και 164 κοσμήματα 7 φορητοί Η. Υ. 1 πήλινο αγγείο τύπου αμφορέας 1 ηλεκτρικό αναδευτήρα χειρός 28 κινητά τηλέφωνα 6 τάμπλετ 2 ηλεκτρονικές συσκευές 1 συσκευή GPS και χρηματικό ποσό 1200 ευρώ σε μετρητά ως αποτέλεσμα συνελήφθησαν 4 πρόσωπα . Δεν μπορώ να νοιώθω δικαιωμένος επειδή η καταγγελία που έκανα ήταν σωστή και αληθής αλλά νοιώθω οργισμένος γιατί σε ένα κράτος οργανωμένο και ευνομούμενο θα έπρεπε να είναι αυτονόητες οι ενέργειες των σωμάτων και των υπηρεσιών του κράτους όταν γνωρίζουν τέτοιες καταστάσεις . Δυστυχώς…………..

Υ.Γ Ο επικεφαλής της ΥΚΑΝ σε αυτή την περίπτωση έκανε σωστά την δουλειά του έστω και με καθυστέρηση.

Υπενθυμίζω δημόσια ότι οι τρεις βασικοί έμποροι ναρκωτικών στην Πάφο οι οποίοι είναι γνωστοί στην αστυνομία και δεκάδες φορές έχω μιλήσει με την ηγεσία της αστυνομίας συνεχίζουν το εμπόριο τους κανονικά.

Επίσης υπενθυμίζω δημόσια ότι τα δέκα τουλάχιστον μαγαζιά στα οποία διεξάγετε παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος ή/και τοκογλυφία τα οποία είναι επίσης σε γνώση της αστυνομίας εδώ και μερικά χρόνια συνεχίζουν ανενόχλητοι τις δραστηριότητες τους. Εκ των προτέρων ενημερώνω ότι τα όσα αναφέρω είναι σε απόλυτη γνώση της αστυνομίας και δεν αποδέχομαι τον ισχυρισμό ότι ο Δήμαρχος Πάφου πρέπει να τους δώσει στοιχεία για να ενεργήσουν………»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal