MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 69χρονης Ελένης. Έκκληση μέσω της CT από το φιλικό της περιβάλλον

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη – Τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης – Το όχημα της εντοπίστηκε κολλημένο στις λάσπες – Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία και το περιβάλλον της

Advertisement

Χτενίζουν την περιοχή του Ακάμα για 7η μέρα δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο σημάδι από την 69χρονη Ελένη Πλακίδη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Επίκεντρο των ερευνών, είναι η περιοχή του Ακάμα, όπου εντοπίστηκε κλειδωμένο και κολλημένο στις λάσπες το σαλούν όχημα της 69χρονης, ενώ λίγα μέτρα παραπέρα, εντοπίστηκαν προσωπικά της αντικείμενα. Στις έρευνες συμμετέχουν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας, της Υπηρεσίας Θήρας, συγγενών και φίλων.

Μιλώντας στην Cyprus Times πρόσωπο από φιλικό το περιβάλλον της 69χρονης, ανέφερε ότι η οικογένεια αλλά και φίλοι της  συμμετέχουν στις έρευνες για εντοπισμό της, ενώ απευθύνουν και μέσω της ιστοσελίδας μας για ακόμη μια φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε -έστω και κάτι που δε θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό- να το αναφέρει στις αρχές.

Ο καιρός δυσχέραινε το έργο των ερευνών 

Το έργο της Αστυνομίας, δυσχέραιναν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στην περιοχή, ενώ όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, σήμερα θα ελεγχτούν σημεία των οποίων η πρόσβαση τις προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολη λόγο των βροχών.

Η 69χρονη Ελένη Πλακίδη, που  είναι παντρεμένη με Ελληνοκύπριο, αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για να μεταβεί σε περίπτερο και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της και  απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network