MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οπαδοί με καπνογόνα και φωτοβολίδες στο αεροδρόμιο παραβιάζοντας τα μέτρα. Ψάχνει κυκλώματα η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Μαζική παρουσία φιλάθλων έξω από το Αεροδρόμιο Λάρνακας – Ψάχνει κλειστά κυκλώματα η Αστυνομία για αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και άλλων

Έξω από το Αεροδρόμιο Λάρνακας έδωσαν το παρόν τους μερίδα φιλάθλων οι οποίοι παρευρέθηκαν στο σημείο ούτως ώστε να υποδεχθούν την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που έφτασε στο αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα.

Advertisement

Στο σημείο παρατηρήθηκαν σωρεία αδικημάτων καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, αρκετοί από την μερίδα των φιλάθλων φέρεται να παραβίασαν τα μέτρα του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, όπως είναι η χρήση της προστατευτικής μάσκας, ενώ προκάλεσαν ανησυχία και με το άναμμα καπνογόνων και φωτοβολίδων.

Ως εκ τούτου οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα εν λόγω πρόσωπα, μέσα από έλεγχους σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στο σημείο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Αναφορικά συγκέντρωσης οπαδών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου, παράνομης συνάθροισης κ ανησυχίας

Παραλήφθηκε μαρτυρικό υλικό που αξιολογείται για ταυτοποίηση».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network