MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όμορφη κίνηση στο Κέντρο Επανένταξης στη Λεμεσό… Κούρεψαν άστεγους αφιλοκερδώς χαρίζοντας χαμόγελα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Κάποιοι άνθρωποι στερούνται τα πιο απλά, διανύουν χαλεπούς καιρούς και χρειάζονται κάθε μορφής στήριξη που μπορεί να τους δώσει κανείς…

Ο λόγος για άστεγους-εξυπηρετούμενους του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης ΣΧΕΔίΑ του Δήμου Λεμεσού, οι οποίοι χθες έγιναν αποδέκτες μιας όμορφης κίνησης μετά από πρωτοβουλία της Λειτουργού Επανένταξης Έλλης Μαραγκού-Σοφοκλέους, της ψυχολόγου Γιώτας Στύλου, και της Κοινωνικής Λειτουργού Βαλεντίνας Κυριάκου.

Advertisement

Συγκεκριμένα, στο Κέντρο βρέθηκε η κομμώτρια Ειρήνη Γεωργίου, η οποία αφιλοκερδώς επιμελήθηκε τα μαλλιά, κτενίζοντας και κουρεύοντας τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου.

 

Το κέντρο παρέχει υπηρεσίες που αφορούν πρώτη υποστηρικτική βοήθεια αλλά και παροχή υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης σε άτομα που για κάποιο χρονικό διάστημα έχουν χάσει το σπίτι τους και δυσκολεύονται να εξεύρουν άμεσα άλλο.

Επιπλέον βασικός στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών για κοινωνική επανένταξη, ένταξη τους στην αγορά εργασίας, απόκτηση δεξιοτήτων, ενδυνάμωση του οικογενειακού κλοιού, απόκτηση μόνιμης στέγης και ό,τι άλλο θεωρηθεί αναγκαίο για κάθε ένα ξεχωριστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network