MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ομολόγησε ο 32χρονος για το φόνο της Ντανιέλας στο Μακενζί

Advertisement

Sponsored by exness

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 37χρονης Ντανιέλα Ρόσκα στο Μακένζι – Ομολόγησε τα πάντα ο 32χρονος Βούλγαρος – Και οι τρεις ύποπτοι παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο στις 21 Ιουλίου

Advertisement

Ομολόγησε τα πάντα ο 32χρονος Βούλγαρος ύποπτος για τη δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία, την 1η περασμένου Νοεμβρίου, στο διαμέρισμα της στην περιοχή Μακένζι. Ως εκ τούτου η Αστυνομία θεωρεί την υπόθεση εξιχνιασθείσα και το πρωί οι τρεις ύποπτοι που κρατούνται για την υπόθεση, παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 21 Ιουλίου παραπέμφθηκαν οι δύο Βούλγαροι 31 και 32 χρόνων και ο 26χρονος από τα Λιβάδια, ο οποίος θεωρείται ως ο ηθικός αυτουργός.

Οι τρείς κατηγορούνται ότι συνωμότησαν για διάπραξη ανθρωποκτονίας της 37χρονης Μολδαβής που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία. Οι δύο Βούλγαροι κατηγορούνται ότι παράνομα επέφεραν τον θάνατο στη Ντανιέλα Ρόσκα, χρησιμοποιώντας σωματική βία, δένοντας δηλαδή το θύμα πισθάγκωνα και προκαλώντας της με κλωτσιές τραύματα, τα οποία της επέφεραν το θάνατο αρκετές ώρες αργότερα, μετά την αποχώρηση των δραστών.

Οι δύο Βούλγαροι κατηγορούνται επίσης για  ληστεία των δύο κινητών της τηλεφώνων και το ipad αξίας 1500 ευρώ, τα οποία οι δράστες έκαψαν και έθαψαν στο Δάσος της Κόσιης.  Οι δύο Βούλγαροι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία που ορίστηκε για να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network