MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όμιλος Cypra: Στο δρόμο υπεράσπισης της αλήθειας

Advertisement

Sponsored by exness

O Όμιλος Κυκλικής Οικονομίας, Παραγωγής Ζωικής Πρωτεΐνης και Πράσινης Ενέργειας, Cypra στα 17 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, στους τομείς που δραστηριοποιείται, ως ένας εκ των πλέον εξελιγμένων και σύγχρονων τόσο στην Ευρώπη όσο και ευρύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με δεδομένη τη σύνθετη φύση των εργασιών του Ομίλου, αλλά και τη σημασία των αποτελεσμάτων των εργασιών αυτών στους άμεσους και έμμεσους συμμέτοχους (stakeholders) της κυπριακής κοινωνίας, η τεκμηριωμένη ενημέρωση, με διαφάνεια, έχει ιδιαίτερη σημασία. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλει ο ιστότοπος www.cypranews.com   για άμεση ενημέρωση των εκπροσώπων του τύπου και ευρύτερα του κοινού. Σε συνδυασμό με το νέο ομιλικό web site www.cypra.com.cy παρέχουν τη συνολική, πραγματική εικόνα του Ομίλου Cypra και των δραστηριοτήτων του.

Advertisement

Όπως είναι γνωστό, έχει συσταθεί ερευνητική επιτροπή για να εξετάσει θέματα που αφορούν σε εταιρείες του Ομίλου Cypra. Με σεβασμό στην αποστολή της επιτροπής και καθώς η διαδικασία είναι ανοικτή στα ΜΜΕ, οφείλουμε να δημοσιοποιούμε θέσεις και επιχειρήματα που ρίχνουν φως στις πτυχές της υπόθεσης και ενημερώνουν με διαφάνεια την κοινή γνώμη.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι μεμονωμένα πρόσωπα και μαρτυρίες, στο πλαίσιο της διαδικασίας, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και κινούνται με τρόπο που πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία του Ομίλου. Αυτή η μεθοδευμένη προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων δεν είναι δυνατό να μείνει αναπάντητη. Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να πορευθούμε σε δύο παράλληλους δρόμους: Α. Ανοικτή και συνεχής ενημέρωση για όλα τα θέματα, μέσω ανακοινώσεων και του www.cypranews.com  Β. Άμεσες νομικές ενέργειες και προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Όλοι εκείνοι που με τις πράξεις τους έχουν νοθεύσει την ελεύθερη αγορά, έχουν σκοπίμως προκαλέσει δυσλειτουργίες με μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρηση και έχουν παραβεί το ευρωπαϊκό δίκαιο του ανταγωνισμού, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες θεσμικές αρχές. Και κάτι ακόμα. Ελπίζουμε ο Όμιλος Cypra να μην αποτελεί όχημα κάποιων που, στο πλαίσιο άλλων προσωπικών σκοπών,  επιδιώκουν τη στοχοποίηση και παράπλευρη ζημία ανεξάρτητων θεσμών και καταξιωμένων αρχών της πολιτείας, οι οποίες επιτελούν το έργο τους με ευσυνειδησία και ακεραιότητα.

Ο Όμιλος είναι προσηλωμένος στην αποκάλυψη της αλήθειας. Στην υπεράσπισή της θα χρησιμοποιήσει, μέχρι τέλους, όλα τα νόμιμα μέσα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network