MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ομίχλη περιορίζει την ορατότητα στο οδικό δίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Ομίχλη σε διάφορες περιοχές – Περιορισμένη ορατότητα – Συστήνει προσοχή στους οδηγούς η Αστυνομία

Πυκνή ομίχλη παρατηρείται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, σε όλες τις επαρχίες, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Πέραν της ομίχλης στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο στη Λεμεσό, λόγω εργασιών σκουπίσματος στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, πιθανό να επηρεαστεί η ομαλή διακίνηση των οχημάτων.

Οι εργασίες άρχισαν στις 6π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν στη 1.30μ.μ.. Κατά τη διάρκεια τους η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στην μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, καθώς και στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού. Η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network