MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ομαλά η διακίνηση το πρώτο 24ωρο στο οδόφραγμα του Λιμνίτη»

Advertisement

Sponsored by exness

Όλα κύλησαν ομαλά κατά το πρώτο εικοσιτετράωρο της επαναλειτουργίας του οδοφράγματος του Λιμνίτη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους και κάτοικοι της ακριτικής περιοχής του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επαναλειτουργία του οδοφράγματος του Λιμνίτη αφού όπως αναφέρουν σε καθημερινή βάση αρκετοί εξ αυτών μεταβαίνουν στη Λευκωσία για εργασία, για φροντιστήρια αλλά και για ιατρικούς σκοπούς.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κλεάνθους ανέφερε πως την πρώτη ημέρα και μέχρι στιγμής κύλησαν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα, ωστόσο σημείωσε παραμένει το πρόβλημα της πρωινής διέλευσης λόγω της απαγόρευση της κυκλοφορίας μέχρι τις 05:00 το πρωί. Όπως εξήγησε ο κ. Κλεάνθους οι Τουρκοκύπριοι έχουν περιοριστικά μέτρα από τις 23:00 μέχρι τις 05:00.

Αρκετοί κάτοικοι της ακριτικής περιοχής Τηλλυρίας, ανέφερε, πρέπει να φτάσουν στην Λευκωσία μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη μέχρι τις 06:00 το πρωί δεν προλαβαίνουν. Ως εκ τούτου συνέχισε αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τον δασικό δρόμο. Προσπαθούμε, είπε ο κ. Κλεάνθους, μέσω της διαπραγματευτικής ομάδας να γίνει κάποια διευθέτηση και να τους επιτραπεί να διέρχονται μισή ώρα προηγουμένως ούτως ώστε να φτάσουν στην ώρα στην εργασία τους, συμπλήρωσε.

Είπε επίσης ότι με την επαναλειτουργία του οδοφράγματος του Λιμνίτη εξυπηρετήθηκαν, πέραν των πολιτών που διακινούνται και τις εργασίες τους ή για άλλους σκοπούς ιατρικούς και λοιπά, και απόδημοι, αλλά και επισκέπτες. Είπε ακόμη πως η επισκεψιμότητα σήμερα μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη αναμένεται να αυξηθεί λόγω και του Σαββατοκύριακου.

Θέλουμε είπε η επαναλειτουργία του οδοφράγματος του Λιμνίτη να είναι οριστική για την διευκόλυνση της καθημερινότητας μας, κατέληξε.

Στο μεταξύ τριακόσια είκοσι τέσσερα (324) πρόσωπα συνολικά διακινήθηκαν στο σημείο ελέγχου του οδοφράγματος του Λιμνίτη από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές και αντίστροφα, κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του, σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου. Από τις 06:00 χτες το πρωί μέχρι στις 06:00 σήμερα το πρωί από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές διακινήθηκαν 212 πρόσωπα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 112 άτομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network