MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ομάδα νεαρών χτύπησε και λήστεψε ντελιβερά στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Στιγμές τρόμου για διανομέα φαγητού στη Λεμεσού – Μοτοσικλετιστές του ανέκοψαν την πορεία και του επιτέθηκαν – Τον χτύπησαν και τον έκλεψαν – Στο νοσοκομείο ο διανομέας φαγητού – Τέσσερις οι δράστες

Επίθεση δέχθηκε διανομέας φαγητού στη Λεμεσό από τέσσερα άγνωστα του πρόσωπα τα οποία μετέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τα οποία τον λήστεψαν.

Advertisement

Συγκεκριμένα ήταν εικοσιπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας όταν διανομέας φαγητού από το Πακιστάν κινείτο με τη μοτοσικλέτα της εταιρείας  στη Λεωφόρο Μακαρίου ανακόπηκε από τέσσερις αγνώστους του. Τα πρόσωπα αυτά του επιτέθηκαν, τον κτύπησαν και του έκλεψαν από το τσαντάκι ώμου που είχε, το πορτοφόλι του που περιείχε 100 ευρώ, περιουσία του ιδίου και το κινητό του τηλέφωνο.

Από την επίθεση που δέχθηκε ο διανομέας φαγητού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε υποδόρειο οίδημα στο τριχωτό της κεφαλής. Κρατήθηκε για παρακολούθηση για να τύχει ακτινολογικών εξετάσεων.

Οι δράστες φαίνεται να είναι νεαρά πρόσωπα, ηλικίας περίπου 20 με 25 ετών, αγνώστου περιγραφής και επέβαιναν σε μοτοσικλέτες αγνώστων στοιχείων και περιγραφής.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network