MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολοταχώς για επανακαταμέτρηση το ΑΚΕΛ σε Λεμεσό και Αμμόχωστο

Advertisement

Sponsored by exness

Πρόθεση να ζητήσει επανακαταμέτρηση σε Λεμεσό και Αμμόχωστο εξέφρασε το ΑΚΕΛ – Το παραμικρό λάθος ίσως να επηρέασε το αποτέλεσμα – Με 9 ψήφους είχε κερδίσει ο Νικολαίδης στη Λεμεσό – Με 23 ο Αλέξης Γαλανός στην Αμμόχωστο

Advertisement

Συγκεκριμένα από το Λιμάνι Λεμεσού ο Βουλευτής Γιώργος Λουκαϊδης ερωτηθείς για το ζήτημα ανέφερε πως «θα γίνουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες στο εκλογοδικείο». Σημείωσε πως «θέλουμε να γίνει και ελπίζουμε να υπάρχει αποτέλεσμα που να δικαιώνει αυτή μας την προσπάθεια».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν αυτό θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη των δύο δημάρχων απάντησε ότι «αυτό γίνεται από το ΑΚΕΛ», συμπληρώνοντας ότι «η διαφορά είναι τόσο μικρή που ενδεχομένως ένα μικρό λάθος να επηρέασε το αποτέλεσμα».

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Νικολαΐδης εξασφάλισε στις εκλογές τη 18ης Δεκεμβρίου 13.920 ψήφους έναντι 13.911 ψήφων που συγκέντρωσε ο Ανδρέας Χρίστου ως υποψήφιος της τριμερούς ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, αφού ο τέως δήμαρχος εθεωρείτο φαβορί για επανεκλογή.

Στον Δήμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου η εκλογική επιτυχία του Αλέξη Γαλανού κρίθηκε στις 23 ψήφους με ανθυποψήφιο τον γιατρό Σίμο Ιωάννου, την υποψηφιότητα του οποίου στήριξαν το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ. Και στον δήμο της Αμμοχώστου θα ζητηθεί επανακαταμέτρηση. Ο Αλέξης Γαλανός  εξασφάλισε 4.941 ψήφους έναντι του Σίμου Ιωάννου που συγκέντρωσε 4.918 ψήφους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network