MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις στη Λεμεσό. Εναέριες ρίψεις με το πρώτο φως της ημέρας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε χθες στη Λεμεσό – Ολονύχτιες μάχες με αναζωπυρώσεις – Ξεκίνησαν οι εναέριες ρίψεις με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά – Τεράστια η οικολογική καταστροφή

Πέρασαν πάνω από 18 ώρες και οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή Φασουρίου της επαρχίας Λεμεσού, ακόμη συνεχίζονται.

Advertisement

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης τόσο της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και των Βρετανικών Βάσεων, κατέβαλαν ολονύχτιες μάχες για να κατασβήσουν τις συνεχείς αναζωπυρώσεις και να αποφύγουν το χειρότερο σενάριο…

Με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα, τα εναέρια μέσα έπιασαν δουλειά ξεκινώντας με ρίψεις νερού, σε μία προσπάθεια η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Όσον αφορά τις ζημιές που άφησε πίσω της, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπολογιστεί, ωστόσο γίνεται λόγος για μια τεράστια οικολογική καταστροφή μιας και η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή Φασουρίου, κατεύκαυσε μεγάλη έκταση από καλαμιώνες και ευκάλυπτους, καταλήγοντας στη νότια περιοχή Ζακακίου, πλησίον του νέου καζίνο.

Μία έκταση μεταξύ Αλυκής και ευκαλυπτόδασους, παράλληλη με τον δρόμο Φασουρίου-Ασώματου.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα πως χθες, χρειάστηκε να εκκενωθεί χώρος όπου φυλάσσονται εμπορευματοκιβώτια, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς, τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Ίκαρος.

Η πυρκαγιά μαινόταν για ώρες ανεξέλεγκτη και η κατάσβεση της ήταν δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αλλά και της πυκνής βλάστησης στο σημείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal