MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολονύχτια κινητοποίηση για 9χρονη στην Πάφο που τελικά… ήταν σε γειτονικό σπίτι. Έρευνα κατά του πατέρα για αμέλεια

Advertisement

Sponsored by exness

Κινητοποίηση Αστυνομίας και πολιτών για 9χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Πάφο –  Τελικά ήταν στους γείτονες –  Ενημέρωσαν όταν αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση – Αναμένεται να κατηγορηθεί ο 40χρονος πατέρας της – Όλες οι πληροφορίες

Έληξε η κινητοποίηση της αστυνομίας και δεκάδων πολιτών για τον εντοπισμό 9χρονου κοριτσιού που εξαφανίσθηκε από το σπίτι του από χθες βράδυ.

Advertisement

Το κοριτσάκι που διαμένει μόνο με τον πατέρα της είχε κοιμηθεί στο σπίτι γειτόνων που αντιλήφθηκαν ότι ήταν μόνο στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος Πολωνός πατέρας του κοριτσιού μεταφέρθηκε χθες αργά το απόγευμα με ασθενοφόρο μεθυσμένος στο νοσοκομείο Πάφου.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αρνείτο να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και περιπολικό της αστυνομίας τον μετέφερε στο σπίτι του.

Αργότερα , γύρω στις 9 το βράδυ μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Πάφου μαζί με αλλοδαπή γυναίκα που φροντίζει το κοριτσάκι μέχρι τις 4 το απόγευμα και ανέφερε ότι το 9χρονονο κοριτσάκι είχε εξαφανισθεί από το σπίτι.

Την αναζήτησαν σε φίλες της αλλά δεν είχε εντοπισθεί πουθενά μέχρι το πρωί που οι γείτονες αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση και ειδοποίησαν τις αρχές.

Ο πατέρας του κοριτσιού αναμένεται να κατηγορηθεί από την αστυνομία ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να έχει την κηδεμονία του κοριτσιού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network