MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όλοι… ελεύθεροι για την υπόθεση Ουζόχο

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά τον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου και την 36χρονη λειτουργό του ΚΟΑ, ελεύθερος και ο 41χρονος σύζυγός της – Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το αμφιλεγόμενο δελτίο υγείας – Η μπάλα σήμερα στο Αθλητικό Δικαστήριο

Advertisement

Ελεύθεροι έχουν αφεθεί και οι τρεις που συνελήφθησαν για την υπόθεση του αμφιλεγόμενου δελτίου υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο. Μετά τον Δρ. Κυριάκο Γιάγκου και την 36χρονη λειτουργό του ΚΟΑ, ελεύθερος αφέθηκε μετά και την κατάθεση του και ο 41χρονος σύζυγός της.

Μετά τη λήξη του διατάγματος κράτησης του Αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης Δρ. Κυριάκου Γιάγκου οι ανακριτές έκριναν πώς δεν υπάρχει επαρκής λόγος για να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής του. Οι έρευνες των ανακριτών συνεχίζονται γύρω από το αμφιλεγόμενο δελτίο υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος, που συνελήφθη, είναι γείτονας και φίλος του Δρ. Γιάγκου και όπως ισχυρίστηκε στους ανακριτές της υπόθεσης έσπευσε να κρύψει τον υπολογιστή του Αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης που βρισκόταν εντός της οικίας του, μόλις ενημερώθηκε για τη σύλληψη του θεωρώντας ότι έτσι θα τον βοηθούσε. Το έκανε -όπως είπε- γιατί αισθανόταν υποχρέωση αφού στο παρελθόν ο γιατρός του είχε σώσει τη ζωή, κατά τον ισχυρισμό του.

Η 36χρονη και ο 41χρονος είχαν φορέσει χειροπέδες για αδικήματα που αφορούν συνομωσία για καταδολίευση και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να παραδοθούν τα πρακτικά στην ΚΟΠ, ώστε να τα μελετήσει ο Αθλητικός Δικαστής και να εξετάσει την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο. Η ένσταση του Απόλλωνα θα εκδικαστεί στις 13:00 σήμερα από τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network