MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όλο το σόι στα ναρκωτικά… Είχε απ’ όλα το σπίτι στον Ασώματο

Advertisement

Sponsored by exness

Έβγαλε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ στον Ασώματο της επαρχίας Λεμεσού – 8 κιλά κάνναβης και 25 υπό καλλιέργεια δενδρύλλια «έκρυβε» οικία 53χρονου – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα, τα τρία μέλη της ίδιας οικογένειας και άλλους δύο νεαρούς που πήγαν για να πάρουν ναρκωτικά – Καταζητείται έκτο πρόσωπο, γιος της ίδιας οικογένειας

Advertisement

Μετά την αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κλιμάκιο Λεμεσού, μετέβησαν το απόγευμα σε σπίτι 53χρονου στο χωριό Ασώματος της επαρχίας Λεμεσού, όπου έπιασαν επ’ αυτοφώρω τρία πρόσωπα πάνω στην ανταλλαγή ενός κιλού κάνναβης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, εκείνη τη στιγμή τα τρία πρόσωπα, διαχώριζαν σε συσκευασίες το ένα κιλό ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για δύο νεαρούς 29 και 26 ετών, που μετέβησαν στη συγκεκριμένη οικία για να παραλάβουν την ποσότητα των ναρκωτικών και τον 29χρονο γιο της οικογένειας.

Ακολούθως, μετά από έρευνα στους χώρους της οικίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε ξύλινο κιβώτιο στην αποθήκη του σπιτιού 7 κιλά κάνναβης, χωρισμένα σε 7 συσκευασίες του ενός κιλού το κάθε ένα, άλλα 60γραμμάρια εντός της οικίας καθώς και 25 υπό καλλιέργεια φυτά στην αυλή.

Εκτός από τα τρία πρόσωπα, χειροπέδες φόρεσαν ο 53χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 49χρονη γυναίκα του, ενώ η αστυνομία καταζητεί και 6 πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για το δεύτερο γιο της οικογένειας, 23 ετών.

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται, ενώ πληροφορίες για την παράνομη «δράση» της οικογένειας είχαν τεθεί ξανά στο παρελθόν ενώπιον των αρχών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network