MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολισθηροί δρόμοι στις ορεινές περιοχές, κατολισθήσεις βράχων, όγκων χώματος και πετρών 

Advertisement

Sponsored by exness

Λόγω παγετού στις ορεινές περιοχές οι δρόμοι σε διάφορες περιοχές είναι ολισθηροί, ενώ έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις βράχων,  όγκων χώματος και πετρών σε δρόμους στα ορεινά.

Advertisement

Η Αστυνομία συστήνει σε όλους όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο σήμερα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα αστυνομική ανακοίνωση, κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε το βράδυ, στο δρόμο Γουρρίου – Φαρμακά, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η μία λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση προς Φαρμακά. Το σημείο του δρόμου έχει σηματοδοτηθεί.

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν επίσης σε διάφορα σημεία στους δρόμους Γεράσας – Καλού Χωριού και Καλού Χωριού – Αγρού στην επαρχία Λεμεσού.

Λόγω παγετού, οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους, Τροοδιτίσσης – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού είναι επικίνδυνα ολισθηροί.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Κακοπετριάς – Καρβουνά είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω βροχόπτωσης.

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία είναι ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Αμαργέτη, λόγω υπερχείλιση του ποταμού Ζυριπιλλή και ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερός. Περαιτέρω, το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού είναι κλειστό.

Πτώσεις βράχων σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στους δρόμους Χαλέτρια – Κελοκεδάρα – Αρμίνου – Φιλούσα και Αγίου Νικολάου – Καμινάρια.

Λόγω λάσπης στο οδόστρωμα οι δρόμοι Σαλαμιού – Πραιτώρι και Κιδάσι – Μαντρειά – Πλατρών, είναι ολισθηροί, ενώ στις εν λόγω περιοχές επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Στο οδικό δίκτυο των πόλεων δεν παρουσιάζονται οποιαδήποτε προβλήματα, πέραν της αναμενόμενης αυξημένης τροχαίας κίνησης τις πρωινές ώρες.

Η Αστυνομία καλεί όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal