MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όλη η οικογένεια «μέσα» για ναρκωτικά

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα της ίδιας οικογένειας για υπόθεση ναρκωτικών στη Μαραθούντα  της επαρχίας Πάφου – Μετά από έρευνα εντοπίστηκε ποσότητα κοκαϊνης κρυμμένη στην αυλή του σπιτιού – Μητέρα, γιος, κόρη και γαμπρός στο κελί για τέσσερις μέρες – Θα ληφθούν άλλες 39 περίπου καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον

Advertisement

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου οδηγήθηκαν σήμερα τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας από το χωριό Μαραθούντα στην επαρχία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Πρόκειται για 39χρονο από τη Λεμεσό, τη συμβία του 33 ετών, τη μητέρα της 33χρονης, ηλικίας 52 ετών και τον αδερφό της ηλικίας 24 ετών.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης διενεργήθηκε το πρωί από τα μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας και δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ερεύνησαν τόσο την ανώγειο κατοικία, στην οποία διαμένουν οι δύο πρώτοι ύποπτοι δηλαδή ο 39χρονος και η 33χρονη συμβία του, όσο και την ισόγειο κατοικία, στην οποία διαμένουν η μητέρα της 33χρονης και ο αδερφός της, χωρίς ωστόσο να ανευρεθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρθηκε, η έρευνα επεκτάθηκε στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου και βρέθηκε θαμμένο στο έδαφος στην πίσω αυλή των πιο πάνω οικιών και εντοπίστηκαν υπήρχαν δύο νάιλον διαφανή σακούλια, τα οποία περιείχαν άσπρη συμπαγή ουσία, ομοιάζουσα με κοκαϊνη, καθώς και άλλα δύο νάιλον διαφανή σακούλια, κλειστά δια καψίματος, που περιείχαν άσπρη σκόνη ομοιάζουσα με κοκαϊνη.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε με ειδικό τέστερ, σ’ ένα από τα σακούλια, παρουσιάστηκε θετική ένδειξη στην κοκαϊνη.

Ακολούθως, ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης, βρέθηκε, θαμμένο στο έδαφος σε απόσταση πέντε περίπου μέτρων από το πρώτο δοχείο, ένα πλαστικό κυλινδρικό δοχείο με άσπρο πώμα, μέσα στο οποίο υπήρχαν τρία διαφανή νάιλον σακούλια, δεμένα κόμπο, με ποσότητα άσπρης σκόνης, ομοιάζουσα με κοκαϊνη.

Στη συνέχεια, σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από το δεύτερο δοχείο, βρέθηκε, θαμμένο στο έδαφος ένα πλαστικό που περιείχε ένα διαφανές νάιλον σακούλι δεμένο κόμπο, μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε νάιλον διαφανή σακούλια, επίσης δεμένα κόμπο τα οποία περιείχαν αντίστοιχα ποσότητα άσπρη συμπαγής ουσίας και άσπρης σκόνης ομοιάζουσα με κοκαϊνη.

Με την ανεύρεση του δεύτερου δοχείου και στη συνέχεια του τρίτου δοχείου ανακρινόμενοι, ο 1ος ύποπτος ο 39χρονος ομολόγησε προφορικά ότι όλα τα ανευρεθέντα ναρκωτικά και στα τρία δοχεία είναι δικά του.

Σημειώνεται πως όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Η ποσότητα της άσπρης ουσίας και της άσπρης σκόνης είναι συνολικού μεικτού βάρους 786 γραμμαρίων περίπου.

Σε αρχικό στάδιο οι έρευνες

Ο εξεταστής της υπόθεσης είπε στο δικαστήριο πως οι εξετάσεις της αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχει ληφθεί μια κατάθεση και έχουν γίνει πέντε έρευνες οικιών, οκτώ οχημάτων και μιας μοτοσικλέτας.

Πρόσθεσε επίσης πως αναμένεται να ληφθούν άλλες 39 περίπου καταθέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως το στενό οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον των υπόπτων.

Επιπλέον από τους υπόπτους έχουν κατασχεθεί συνολικά 4 κινητά τηλέφωνα, στη συνέχεια θα ζητηθεί η εξασφάλιση διαταγμάτων αποκάλυψης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, για υποβοήθηση του ανακριτικού έργου. Περαιτέρω λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που διερευνώνται, αναμένεται να ζητηθεί και η άρση του τραπεζικού απορρήτου των τεσσάρων υπόπτων αφού εξασφαλιστούν τα σχετικά διατάγματα αποκάλυψης των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network