MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εξετάσεις για Αστυνομία και Πυροσβεστική

Advertisement

Sponsored by exness

Οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις

Advertisement

Το Συμβούλιο Προσλήψεων της Αστυνομίας, γνωστοποιεί ότι η γραπτή εξέταση σε σχέση με την πλήρωση των κενών θέσεων στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, 2017 και ώρα 8π.μ. στη Λευκωσία και Λεμεσό.

Με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998 – 2008, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Αστυνομίας στη διεύθυνση www.police.gov.cy, ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα, 22808236, 22808483 και 22808247.

Οι υποψήφιοι, θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθίσουν, καθώς και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τη γραπτή εξέταση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network