MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οκτώ μέρες υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες για 15 κιλά κάνναβης στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τα 15 κιλά κάνναβης – Εκδόθηκε ένταλμα κράτησης του – Αναζητείται τέταρτο πρόσωπο 

Advertisement

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας τρία πρόσωπα από την Λευκωσία ως ύποπτα σε υπόθεση κατοχής, μεταφοράς, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η ΥΚΑΝ κατείχε πληροφορία ότι τέσσερα συγκεκριμένα άτομα εισάγουν και διακινούν ναρκωτικά στην Κύπρο μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Χθες, στις 12:40,  ο ένας από τους τέσσερις, ηλικίας 33 ετών, αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από Βρυξέλλες και σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή του βρέθηκαν 28 συσκευασίες του μισού κιλού περίπου που περιείχαν, δηλαδή συνολικά, 15 περίπου κιλά κάνναβης και συνελήφθη.

Στον χώρο έξω από το κτίριο του αεροδρομίου εντοπίστηκε ο δεύτερος ύποπτος, 35 χρόνων, ο οποίος περίμενε να παραλάβει τον 33χρονο.

Ο τρίτος και ο τέταρτος ύποπτος, 22 και 35 χρόνων αντίστοιχα, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, κοντά στις κατοικίες τους. Και οι δύο  κατάγονται από την επαρχία Λευκωσίας αλλά διαμένουν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Οι ύποπτοι επέβαιναν στα οχήματα τους και ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ. Ο 35χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο του και τράπηκε σε φυγή και  τώρα αναζητείται, αφήνοντας την σύζυγο του στο αυτοκίνητο. Από έρευνα που έγινε στην παρουσία, βρέθηκαν μικρή ποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό πέραν των €20.000 το οποίο πιστεύεται ότι είναι προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network