MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οικογενειακώς στο δικαστήριο για τα ναρκωτικά στον Ασώματο

Advertisement

Sponsored by exness

Οικογενειακώς στο δικαστήριο οι συλληφθέντες για την υπόθεση των 8 κιλών κάνναβης και των 25 υπό καλλιέργεια δενδρυλλίων που εντοπίστηκαν σε οικία στον Ασώματο – Φόρεσαν χειροπέδες πατέρας, μητέρα, γιος και άλλοι δύο νεαροί – Άφαντο παραμένει το  έκτο πρόσωπο, γιος της ίδιας οικογένειας

Advertisement

Στο Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι πέντε συλληφθέντες από τη χθεσινή επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κλιμάκιο Λεμεσού, για να εκδοθεί διάταγμα κράτησης τους.

Τα μέλη της υπηρεσίας μετέβησαν χθες το απόγευμα σε σπίτι 53χρονου στο χωριό Ασώματος της επαρχίας Λεμεσού, όπου έπιασαν επ’ αυτοφώρω δύο 29χρονους και έναν 26χρονο πάνω στην ανταλλαγή ενός κιλού κάνναβης.

Στην οικία εντοπίστηκαν ακόμη 7 κιλά κάνναβης άλλα 60γραμμάρια εντός της οικίας καθώς και 25 υπό καλλιέργεια φυτά στην αυλή. Για την υπόθεση συνελήφθησαν εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, ο ένας είναι γιος της οικογένειας, ο 53χρονος πατέρας του, που είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 49χρονη γυναίκα του.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία καταζητεί και το δεύτερο γιο της οικογένειας, ηλικίας 23 χρόνων, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι έρευνες εντοπισμού του έπεσαν στο «κενό».

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network