MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οικογένεια ξεγέλασε τις αρχές! Πιάστηκαν λίγο πριν την επιβίβαση για Μόναχο

Advertisement

Sponsored by exness

Το οικογενειακό τους ταξίδι είχε προορισμό τα κρατητήρια… Τετραμελής οικογένεια πέρασε με επιτυχία -σχεδόν όλους- τους ελέγχους στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πλαστά έγγραφα – Μπήκαν με εισιτήρια για Ρουμανία και επιχείρησαν να φύγουν με πτήση για Μόναχο – Παρουσιάστηκαν με ταυτότητες από Σλοβακία αλλά… δεν έπεισαν

Advertisement

Στο «παρά πέντε» κατάλαβαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Λάρνακας την κομπίνα που είχε στήσει μία οικογένεια από το Ιράκ. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, πατέρα 69 χρόνων, μητέρα 63 χρόνων και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 35 και 26 χρόνων, οι οποίοι κατάφεραν, αρχικά, να ξεγελάσουν τα άτομα που βρίσκονταν στους ελέγχους των διαβατηρίων και των ταξιδιωτικών γραφείων επιδεικνύοντας τους πλαστά έγγραφα.

Περνώντας ανενόχλητοι από τους ελέγχους τα τέσσερα άτομα, αν και με εισιτήρια με προορισμό τη Ρουμανία, προχώρησαν στη θύρα εξόδου για τους επιβάτες με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας.

Τη στιγμή, όμως, που οι υπεύθυνοι ζήτησαν από τους επιβάτες να επιδείξουν για ακόμη μια φορά τα έγγραφα τους για να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος αποκαλύφθηκε η απάτη της οικογένειας. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι ταυτότητες και τα εισιτήρια των τεσσάρων «Σλοβάκων» ήταν πλαστές.

Οι αρχές συνέλαβαν και τα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία οδηγήθηκαν στο τμήμα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network