MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οικογένεια ήρθε παράνομα στην Κύπρο και επιχείρησε να φύγει και πάλι… παράνομα!

Advertisement

Sponsored by exness

Το παράνομο ταξίδι τους σταμάτησε στην Κύπρο – Οικογένεια Ιρανών έφθασε από την Τουρκία στα κατεχόμενα και απ’ εκεί ήρθαν στις ελεύθερες περιοχές για να ταξιδεύσουν στη Γερμανία – Τα σχέδια ματαιώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Πιάστηκαν με, εκ πρώτης όψεως, πλαστές γαλλικές θεωρήσεις εισόδου (βίζες) – Δηλώνουν άγνοια – Οι γονείς στα κρατητήρια και η κόρη σε φίλους – Αύριο όλοι στο δικαστήριο

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7 χθες το βράδυ άνδρας ηλικίας 39 χρόνων παρουσιάστηκε για διαβατηριακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας μαζί με τη γυναίκα του 35 χρόνων και την κόρη του 8 χρόνων, όλοι από το Ιράν, με σκοπό να ταξιδέψουν στο Βερολίνο.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις Ιρανοί έφτασαν στην Κύπρο από την Τουρκία από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ενώ μέσα στα διαβατήρια τους υπήρχαν επικολλημένες γαλλικές θεωρήσεις εισόδου, οι οποίες εκ πρώτης όψεως φαίνονταν πλαστές.

Ανακρινόμενοι οι τρεις Ιρανοί παραδέχθηκαν ότι εισήλθαν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσω κατεχομένων, στις 29 Δεκεμβρίου 2015. Ισχυρίστηκαν ότι τις θεωρήσεις εισόδου τις εξέδωσε τουριστικό γραφείο και δεν γνώριζαν ότι ήταν πλαστές.

Οι τρεις συνελήφθηκαν από την Αστυνομία με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυκλοφορίας πλαστής θεώρησης εισόδου.

 Η ανήλικη, με τη συγκατάθεση των γονέων της, θα μείνει σε φιλικό τους πρόσωπο, ενώ οι γονείς κρατούνται στα αστυνομικά κρατητήρια.

 Αναμένεται ότι οι τρεις θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal