MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οικιακή βοηθός φέρεται να έβαλε χέρι σε… φακελάκια με χρήματα από βαφτίσια και γενέθλια!

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 27χρονη από τη Σρι Λάνκα – Καταγγέλθηκε από την πρώην εργοδότρια της για κλοπή – Φέρεται να έκλεψε περίπου 800 ευρώ και ένα tablet από κατοικία στην Αθηένου – Έρευνα στην οικία της στη Λακατάμια – Αρνείται τις κατηγορίες η 27χρονη

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από γυναίκα από την Αθηένου, ότι η οικιακή της βοηθός, ηλικίας 27 χρόνων από τη Σρι Λάνκα, εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 27χρονη με τα προσωπικά της αντικείμενα έκλεψε και το χρηματικό ποσό των 800 περίπου ευρώ σε μετρητά και ένα tablet αξίας 200 ευρώ. Τα χρήματα βρίσκονταν σε φακελάκια και ήταν αποτέλεσμα δώρων από τα γενέθλια και τη βάφτιση του γιου της παραπονούμενης.

Τα φακελάκια βρίσκονταν φυλαγμένα στο κομοδίνο του υπνοδωματίου του παιδιού. Δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τα κλαπέντα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία όπου διέμενε η 27χρονη στη Λακατάμια χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτη. Ανακρινόμενη η κοπέλα αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Η 27χρονη συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network