MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι πρώτες αγωγές κατά Δημοκρατίας για αμέλεια και Μεταξά

Advertisement

Sponsored by exness

Αγωγή κατά της Δημοκρατίας από το σύζυγo της 36χρονης Livia και πατέρα της 8χρονης Elena – Για αμέλεια εκτέλεσης αστυνομικού έργου – Αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Advertisement

Αγωγή κατά της δημοκρατίας για αμέλεια εκτέλεσης αστυνομικού έργου αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας από το δικηγόρο του συζύγου της 36χρονης Livia και πατέρα της 8χρονης Elena, θύματα των όσων φρικτών παραδέχθηκε ο 35χρονος Ίλαρχος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Κρατικής Τηλεόρασης, αγωγή αναμένεται να καταχωρηθεί και κατά του Μεταξά, καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννος Ιωάννου ανέφερε ότι η διαδικασία θα χρειαστεί 2-3 μέρες.

Αρχηγός Αστυνομίας: «Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια πειθαρχικά ή και ποινικά αδικήματα»

Νωρίτερα, σε δηλώσεις στο περιθώριο συνάντησης του με μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης,  ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε πως «ενδεχομένως να προκύψουν κάποια πειθαρχικά ή και ποινικά αδικήματα. Εμείς θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα και οποιεσδήποτε οδηγίες δοθούν, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράματα».

Κληθείς να αναφέρει πότε αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας της Αστυνομίας για την υπόθεση, απάντησε πως «έχει δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα τριών μηνών, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκονται οι έρευνες».

Αναφορικά με την πορεία των ερευνών της υπόθεσης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως «είμαστε στο τελικό στάδιο. Ωστόσο, αναμένουμε μια τελευταία ενημέρωση και θα αποφασιστεί κατά πόσο θα προχωρήσει η διαδικασία για επόμενο διάταγμα προσωποκράτησης ή αν θα είμαστε σε θέση να καταχωρηθούν οι υποθέσεις ενώπιον Δικαστηρίου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network