MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι πρόσφατες υποθέσεις εντοπισμού οπλισμού έθεσαν σε συναγερμό την Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Οι πρόσφατες υποθέσεις εντοπισμού οπλισμού σε Λευκωσία και Λεμεσό προβληματίζουν – Οδηγίες για συλλογή πληροφοριών – Αναμένονται οι εξετάσεις για το «παρελθόν» των όπλων

Προβληματισμός στις αστυνομικές αρχές μετά τον εντοπισμό οπλισμού αυτή την εβδομάδα σε Λευκωσία και Λεμεσό, με την ηγεσία να δίνει σαφείς οδηγίες για συνεχή επαγρύπνηση και αύξηση προσπαθειών για συλλογή πληροφοριών.

Advertisement

Οι δύο πρόσφατες υποθέσεις, μία στη Λεμεσό την Τετάρτη κατά την οποία κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητα ναρκωτικών και τρία πιστόλια τουρκικής προέλευσης και δεύτερη στη Λευκωσία κατά την οποία εντοπίστηκαν δύο πυροβόλα όπλα, αριθμός σφαιρών και ποσότητα εκρηκτικής ύλης δυναμίτη σε χωράφι στην περιοχή Δευτεράς την ίδια μέρα, προκαλούν ανησυχία.

Η Αστυνομία αναμένει απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για το κατά πόσον τα όπλα που εντοπίστηκαν και στις δύο περιπτώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί. Περαιτέρω διενεργούνται έρευνες προκειμένου να διαφανεί, για την περίπτωση της Λευκωσίας, ποιο είναι το πρόσωπο που τα άφησε στο χωράφι και ποιος ή ποιοι ήταν οι τελικοί παραλήπτες.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μετά και τις πρόσφατες υποθέσεις, έχουν δοθεί οδηγίες σε κλάδους πληροφοριών και στον ΟΠΕ όπως αυξήσουν τις προσπάθειες για συλλογή πληροφοριών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network