MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι κυνηγοί απέσυραν τις απειλές για την καμπάνια ενάντια στο κυνήγι, λέει το Κόμμα για τα Ζώα

Advertisement

Sponsored by exness

Οι κυνηγοί απέσυραν τις απειλές για την καμπάνια ενάντια στο κυνήγι, λέει το Κόμμα για τα Ζώα – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι οι κυνηγοί απέσυραν τις απειλές για λήψη νομικών μέτρων ενάντια στην καμπάνια για πλήρη απαγόρευση του κυνηγιού, ενώ σημειώνουν ότι η καμπάνια «είχε μεγάλη απήχηση και επιδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες».

Advertisement

Προσθέτει, δε, ότι μέσα από αυτή φάνηκε «η νομική γύμνια» των κυνηγών, αλλά και η «πολιτική γύμνια, αφού αδυνατούν να απαντήσουν και σε ένα ακόμα επιχείρημά μας, και παρακάμπτουν την ευθεία πολιτική πρόκληση μας, να γίνει δημοψήφισμα για την απαγόρευση ή όχι του κυνηγιού».

Σημειώνει, τέλος, ότι το κυνήγι «είναι υπεύθυνο για τον θάνατο και τον σοβαρό τραυματισμό πολλών συνανθρώπων μας σε διάφορα ατυχήματα», καθώς και για την θανάτωση αμέτρητων προστατευόμενων ειδών, ενώ επισημαίνουν και ότι «είναι υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για το πρόβλημα των αδέσποτων στη χώρα μας».

«Το κυνήγι ρυπαίνει με τόνους μολύβδου και πλαστικού τη φύση και τα ζώα, τρομοκρατεί τους φιλήσυχους κατοίκους και επισκέπτες στην «επικράτειά» τους, καταστρέφει δημόσια περιουσία (π.χ. πινακίδες). Είναι ζημιογόνο για τα ζώα, τη φύση και τις τοπικές οικονομίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network