MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι κλήσεις στο ένα κινητό του Αζέρου τον πρόδωσαν. Επικεντρώνονται στον ρόλο του 27χρονου από το Πακιστάν

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ο Πακιστανός που συνελήφθη ως συνεργός του Αζέρου στην Πάφο – Τα τηλεφωνήματα που τον πρόδωσαν και άλλα τεκμήρια – Ψάχνουν τον ρόλο του – Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονταν Αζέρος και Πακιστανός, στο ρόλο του δεύτερου και πως θα μπορούσε να συνδράμει τα εγκληματικά -όπως όλα δείχνουν- σχέδια του 38χρονου που τελεί υπό κράτηση, επικεντρώνονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που έχουν πλέον στα χέρια τους και δεύτερο πρόσωπο για την πολύκροτη υπόθεση.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου Πακιστανού διανομέα φαγητού που το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στην Πάφο, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών. Παραδόθηκε στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, σε διαδικασία που αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αζέρος, η σύλληψη του οποίου έκανε τον γύρο και ξένων μέσων ενημέρωσης, κατηγορείται πλέον ανοικτά από το Ισραήλ, ως το πρόσωπο που θα πραγματοποιούσε τρομοκρατικό κτύπημα στην Κύπρο καθ’ υπόδειξη του Ιράν.

Τα τηλεφωνήματα τον πρόδωσαν…

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του Πακιστανού από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του Αζέρου. Πιο συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, στο ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα του 38χρονου που παραλήφθηκαν, καταγράφονται αρκετές κλήσεις από και και προς το τηλέφωνο του Πακιστανού, κάτι που μόνο τυχαίο δε θεωρείται από τους ανακριτές. Πρόκειται για συνομιλίες, που καταγράφηκαν κατά το διάστημα που ο Αζέρος βρισκόταν στο έδαφος της Δημοκρατίας, καθώς ως γνωστόν από την άφιξη του στην Κύπρο και έπειτα, πηγαινοερχόταν στα κατεχόμενα.

Περαιτέρω, εντοπίστηκαν στην κατοχή του Αζέρου και άλλα τεκμήρια που φαίνεται να συνδέουν τους δύο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network