MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι καταρρακτώδεις βροχές έφεραν… προβλήματα – «Τρέχει» η πυροσβεστική (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μαζί με τις βροχές ήρθαν και τα προβλήματα – Έκλεισε ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τη Σκαρίνου – Σε επιφυλακή Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία – Μειωμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους ενώ υποστατικά πλημμύρισαν

Advertisement

Η σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το χωριό Βαβατσινιά, έθεσε σε συναγερμό την πυροσβεστική υπηρεσία καθώς ο δρόμος γέμισε με νερό και αρκετοί ήταν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους. Λόγω της μειωμένης ορατότητας οι οδηγοί καλούνται να κινούνται σε χαμηλή ταχύτητα και έχοντας ανοικτά τα φώτα κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί πλήρως, ο δρόμος που είχε αποκοπεί παρά τη Σκαρίνου έχει δοθεί στην κυκλοφορία ενώ έχει καθαρίσει και ο αυτοκινητόδρομος παρά την Κοφίνου που είχε πλημμυρίσει όταν κατέβηκε ο ποταμός Πεντάσχοινος.

Σε μία περίπτωση ωστόσο οδηγός σε δρόμο στην περιοχή της Κακορατζιάς έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω των βροχών με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Επιπλέον σε εννέα περιπτώσεις η ΕΜΑΚ κλήθηκε για άντληση νερού από υποστατικά. Αστυνομία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network