MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι γνωστές εικόνες ερήμωσης… Άδειασαν από τις 9 το βράδυ οι δρόμοι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Άδειασαν και πάλι οι δρόμοι της Κύπρου – Σε εφαρμογή τα νέα περιοριστικά μέτρα – Κέρφιου από τις 9 το βράδυ και εικόνες «ερήμωσης» στις πόλεις – Δείτε φωτογραφίες

Πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων περιοριστικών και πιο αυστηρών μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση και η Κύπρος… «μύρισε» και πάλι Lockdown.

Advertisement

Έρημοι και άδειοι δρόμοι… Αυτές είναι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς, μετά τις 9 το βράδυ, οπότε και τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πρόκειται για εικόνες διόλου πρωτόγνωρες, καθώς πρόκειται για το τρίτο στη σειρά lockdown που επιβάλλεται στην Κύπρο από την πρώτη ημέρα της πανδημίας και τέταρτο για τις επαρχίες Λεμεσού-Πάφου.

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες της Cyprus Times, εκ πρώτης όψεως, οι πλείστοι πολίτες φαίνεται ότι συμμορφώθηκαν με τα μέτρα και φρόντισαν μέχρι τις 9 να είναι στο σπίτι και οι δρόμοι να… ερημώσουν.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σύμφωνα με το διάταγμα, η κυκλοφορία απαγορεύεται από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

(α) μετάβαση από και προς τους χώρους εργασίας, καθώς και για σκοπούς εργασίας με τη χρήση του Εντύπου Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου,

(β) μετάβαση σε ιατρικό κέντρο ή νοσηλευτήριο ή φαρμακείο ή κτηνίατρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Δείτε εικόνες από τους άδειους δρόμους λίγο μετά το κέρφιου:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network