MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι έρευνες για το τροχαίο στην Πάφο έφεραν στο φως υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Συνελήφθη 54χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Οι έρευνες για τροχαίο στην Πάφο έφεραν στο φως υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Συνελήφθη 54χρονος – Τέθηκε υπό 2ήμερη κράτηση – Όλες οι πληροφορίες

Χειροπέδες στον σύντροφο της 53χρονης Βρετανίδας, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα στην Πάφο, πέρασε η Αστυνομία.

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος συνελήφθη για υπόθεση που αφορά βία στην οικογένεια, υπόθεση που έφεραν στο φως οι έρευνες για τα αίτια του τροχαίου.

Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχει και αξιολογείται πληοφορία, με βάση την οποία λίγα λεπτά προηγουμένως η 53χρονη διαπληκτίσθηκε με τον σύντροφο της ο οποίος την ανάγκασε να αποβιβασθεί από το όχημα και την εγκατέλειψε στην περιοχή.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 2ήμερης προσωποκράτησης.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος Γάλλος τουρίστας με συνοδηγό 27χρονη επίσης από την Γαλλία από τον Κάθηκα προς την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την πεζή, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο στην περιοχή του δάσους της «Πυκνής» από τα δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.

Η 53χρονη Βρετανίδα μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network