MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Οι «εκπλήξεις» της Κυβέρνησης σε ισχύ από τις 23 Μαΐου

Advertisement

Sponsored by exness

Ικανοποίηση στην πλειοψηφία των πολιτών έφεραν οι ανακοινώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε επιπλέον χαλαρώσεις κατά τη 2η φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων και συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «στη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη τις συμβουλές της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας, αποφάσισε και επιβεβαίωσε την ενεργοποίηση του σχεδιασμού για τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων με μικρές διαφοροποιήσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Το επιπλέον «ξεκλείδωμα» αναμενόταν ότι θα λάβει πράσινο φως από το Υπουργικό Συμβούλιο από χθες, όπως μεταδόθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επέτρεψαν, ενώ όσον αφορά το θέμα των οργανωμένων παραλιών, λήφθηκε υπόψιν και το γεγονός ότι ο πρώτος καύσωνας μας ήρθε φέτος πολύ νωρίς.

Και αφού οι επιδημιολόγοι άναψαν το πολυπόθητο πράσινο φως… το Υπουργικό Συμβούλιο έδωσε το ok για 3 τομείς που ως γνωστόν απασχολούσαν έντονα την πλειοψηφία των Κυπρίων.

Οι «εκπλήξεις» της Κυβέρνησης  

  • Επιτρέπεται ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε εκκλησίες, τεμένη και άλλους θρησκευτικούς χώρους, νοουμένου ότι θα τηρούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα υγειονομικής συμπεριφοράς, όπως το Υπουργείο Υγείας θα καθορίσει. Τα ίδια μέτρα θα ισχύουν για γάμους, βαφτίσεις και κηδείες.
  • Άνοιγμα παραλιών, περιλαμβανομένων οργανωμένων παραλιών, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από το Υπουργείο Υγείας.
  • Επαναλειτουργία πρακτορείων στοιχημάτων, με βάση τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα που θα εκδώσει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network